2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونید دلم میخاد بچه دارشم واسم مهم نیس بااین باشم نباشم منظورم بچه مو میخام خدا کاش بده حداقل بابچ ...

بچه دار شدن تواین شرایط یعنی خریت محض و بدبخت کردن خودتو آیندت  نمیفهمی ی بچه رو هم بدبخت میکنی 

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
حرفاش غیر منطقیه  فعلا همینجوری سر کن تا ببین چی میشه..ولی اعتماد نکن نمیخام حالتو خراب کنما هی ...

میگید وقتی من بهش گفتم زنشم چرا خاموش کرد یعنی شوهرم گفته خاموش کنه یاک ترسید بنظرتون

میگیدچرا خاموش کردگوشی شواون طرف زن ه ؟

خب ترسیده دیگه نه انتظار داری روشن باشه 

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
بچه دار شدن تواین شرایط یعنی خریت محض و بدبخت کردن خودتو آیندت  نمیفهمی ی بچه رو هم بدبخت میکنی ...

ن سن م بالاس دیگ میترسم بعدن دیربشه  وبچه تنها ارامش زندگی منه ومیتونمم ازپس ش بربیام 

میگید وقتی من بهش گفتم زنشم چرا خاموش کرد یعنی شوهرم گفته خاموش کنه یاک ترسید بنظرتون

شاید شوهرت بهش گفته شایدم ترسیده ولی شوهرت ولش نمیکنه فیلم بازی کرده جلوت تا خرت کنه مردا بی ذات تراز اون چیزی هستن ک فکر میکنی 

ن سن م بالاس دیگ میترسم بعدن دیربشه  وبچه تنها ارامش زندگی منه ومیتونمم ازپس ش بربیام

چندسالته مگه

خب ترسیده دیگه نه انتظار داری روشن باشه 

بنظرتون بازم برمیگرده چون من گفتم تورو شوهرمووخودمومیکشم ومادعوان بالاگرف گوشی ام ف کنم روشن نگه داشته بود پشت خط

شاید شوهرت بهش گفته شایدم ترسیده ولی شوهرت ولش نمیکنه فیلم بازی کرده جلوت تا خرت کنه مردا بی ذات ترا ...

پس من ازکجابفهمم وچجوری اونوپیداش کنم دوباره😭😭😭