2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مارک روژان پری روز زدم از این پررنگتر. بود این مارک یونی تست هست از روژان کمرنگ تره همش میگم حتما بت ...

نه عزیزم مبارکه.بی بی چکا ی وقتای دیر مثبت میشه.من دوماهم بود ی بار زدم از این کمرنگتر بود..نگران نباش طبیعیه

نه عزیزم مبارکه.بی بی چکا ی وقتای دیر مثبت میشه.من دوماهم بود ی بار زدم از این کمرنگتر بود..نگران نب ...

پس چرا روژان ک دو روز پیش زدم از این پررنگتر بود ؟؟؟گفتم این بی بی چک حداقل باید مثل. روژان دو خط قرمز بشه 

آره دقیقا روژان هم برا من اینجوری دو خط پررنگ شد،ولی این یونی تست مزخرف حالمو خراب کرده

نگران نباش بارداری مارک یونی تست مشکل داره الکی هم اعصاب خودت بهم نریز مهم اینکه دو خط افتاده 

آزمایشگاه ها از ساعت ۶ صبح باز هستند زودتر برو گه ۶ صبح اونجا باشی و بگو اورژانسی جوابشو میخوام مطمئن باش به امید خدا و توکل بر خدا باردار هستی از الانم مراقب کنجد های توی دلت باش بهشون استرس نده مراقب خودتم باش عزیزم 

آزمایشگاه ها از ساعت ۶ صبح باز هستند زودتر برو گه ۶ صبح اونجا باشی و بگو اورژانسی جوابشو میخوام مطمئ ...

مرسی گلم حرفات آرومم کرد ،ایشالا هردومون فردا جواب ازمایشمون مثبته