2777
2789
ایشالا فردا صبح میرم آزمایش جوابشو میگم بهت توهم بگو

چشم عزیزم حتما الهی که دل هرکی میخواد مادر بشه شاد بشه و هیچکسی رو خدا با این امتحان نکنه من مطمئنم شما باردار هستید خیالتون راحت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا مطمئن هستید؟

عکس های بی بی چکتون رو دیدم و حسم میگه بارداری بعدم الکی عقب که نیندازید و الکی بی بی چک مثبت نمیشه حالا؟برفرض بگیم مثبت کاذب بودع  یه دونه مثبت بشه مابقی هم که نمیشه کاذب باشن شما بی بی چکاتون مثبته مطمئن باش باردار هستید 

عکس های بی بی چکتون رو دیدم و حسم میگه بارداری بعدم الکی عقب که نیندازید و الکی بی بی چک مثبت نمیشه ...

دیروز یه مارکی خریدم اسمش یونی تست هست،زدم مثبت شد ولی از روژان ک من همیشه میزدم و عکساشو گذاشتم کمرنگ تره حالا نمیدونم بتا اومده پایین یا کلا این مارک این مدلی هست

دیروز یه مارکی خریدم اسمش یونی تست هست،زدم مثبت شد ولی از روژان ک من همیشه میزدم و عکساشو گذاشتم کمر ...

من خیلی تحقیق کردم منم دوتا وندفو زدم قشنگ پررنگ شدن بعد اومدم یونی تست خریدم دیروز صبح زدم خیلی خیلی کمرنگ شد بعد گفتم حتما برام افت کرده ولی هرچی تو سایت ها خوندم متوجه شدم درصد کیت داخلش پایین هست مثلا هورمون داخل ادرار رو از یه حدی که بالاتر بره رو میتونه تشخیص بده ولی مابقی نه 

من خیلی تحقیق کردم منم دوتا وندفو زدم قشنگ پررنگ شدن بعد اومدم یونی تست خریدم دیروز صبح زدم خیلی خیل ...

جدی؟؟؟ وای نمیدونی از دیروز چقدر استرس دارم ،شانس من این دو روز هم تعطیله ک حداقل میرفتم ازمایش،منم روژان ک همه تعریفشو میدن زدم همش دو خط پررنگ افتاده آنوقت این یونی تست کمرنگه اعصابمو ریخته بهم 

جدی؟؟؟ وای نمیدونی از دیروز چقدر استرس دارم ،شانس من این دو روز هم تعطیله ک حداقل میرفتم ازمایش،منم ...

منم همینجور بودم خیلی گریه کردم ولی از صبح تا شب درباره بی بی چک ها مطلب خوندم مطمئن شدم مارک بی بی چک ها باهم متفاوت هست و مهم پررنگ و کمتر بودن نیست مهم اینه همون لحظه زیر ۵ دقیقه خط بندازه حالا چه کمرنگ چه پررنگ بعضی بی بی چک ها کیت داخلشان قدرت تشخیصشون کمه بعضی ها بالا نگران نباش توکل کن بخدا 

حالا بازم تلاش کن ببین میاد ،

نمیاد دایره نی نی سایت همینجور میچرخه ولی نمیاد 

دقیقا بی بی چکم مقل همین عکسی هست که این خانوم تو تاپیکشون گذاشته وندفو همون سفید رنگه همین شکلی هست و زرد رنگمم که یونی تست هست دقیقا همین رنگه

مثبت خیلی مبارکه

خانما تو هفته هشتم با وجود یک ساک و یک ضربان قلب بازم احتمال داره بچه دو قلو باشه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین