2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا دستش درد نکنه خیلی عالی بود
زندگی به من یاد داد.... اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کنددر تاریکی همه ما شبیه همدیگریم...
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=666985
زندگی به من یاد داد.... اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کنددر تاریکی همه ما شبیه همدیگریم...
عزیزم خیلی راحته ودر عین حال خوشمزه من مرغمو وقتی شستم خوب با دستمال اشپزخونه خشک کردم بعد روش کمی زردچوبه فلفل سیاه و ادویه و زعفران پودر شده زدم وخوب بادستم خورده همه جاش دادم بعدم قشنگ پیچیدم تو فویل و قابلمو نصفه کیسه نمک ریختم فویل رو گذاشتم روش بعدم نصفه دیکه کیسه نمک با حرارت متوسط ۲ ساعت درشو بستم اماده شد
گیلدا درست کن خوشمزه میشه من با ترس و لرز درست کردم گفتم شاید بد بشه یه تیکه مرغ کوچولو درست کردم امتحانی اما دفعه بد بیشتر درست میکنم من بغلش سیب زمینی هم گذاشتم
توش دیگه آب نریختی؟؟؟مرغ رو درسته گذاشتی یاخرد کردی؟
از آدمها بت نسازید!! این خیا.نت است... هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در آخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته!