2777
2789
میری سایت سنجش ..یه نوشته داره براساس سوابق تحصیلی رو اون میزنی بعد یه مبلغی رو باید پرداخت اینترنتی ...

میشه ثبت نام کنم مدرک پیش رو دی ماه بدم ؟

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارترجان شما کنکوردادی؟ کی دیپلم گرفتی؟ رشتت چی بود؟ دخترمن پارسال دیپلم هنرستان گرفته امسال می ...

پیام نور فک کنم رشته های نظری بشه 

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
میشه ثبت نام کنم مدرک پیش رو دی ماه بدم ؟

ببین گلم مهم اینه که کد مدرسه و دانش آموزی و دیپلم و پیش رو داشته باشی اگه نداشته باشی اینا رو امکان ثبت نام توی سایت نیست 

چگونه می توانم عاشق مادرم نباشم،وقتی که او...من را اول در بدنش،بعد در بازوانش،و بعد یک عمر در قلبش حمل کرد    
ببین گلم مهم اینه که کد مدرسه و دانش آموزی و دیپلم و پیش رو داشته باشی اگه نداشته باشی اینا رو امکان ...

من تجدید دارم یدونه ؟ پیش دانشگاهی  نظام قدیمم 

اول ثبت نام جدیدرابزنم؟یاورودبه سیستم؟

اگه تا حالا ثبت نام نکردی همون ثبت نام جدید رو‌میزنی ..و کسایی که کنکور شرکت کردن نمیتونن ثبت نام کنن ها 

چگونه می توانم عاشق مادرم نباشم،وقتی که او...من را اول در بدنش،بعد در بازوانش،و بعد یک عمر در قلبش حمل کرد    
سریال کارت اعتباری که می خوادچیه؟ لطفاجواب بدین

یه جا توی سایت هست که برای ثبت نام میری کارت اعتباری خرید می کنی  پارسال ۵۰بود امسال نمی‌دونم بعد بهت یه سریال میده با اون رو وارد میکنید و میتونی باهاش مراحل ثبت نام رو کامل کنی

من تجدید دارم یدونه ؟ پیش دانشگاهی  نظام قدیمم

باید مدرک رو گرفته باشی که بتونی ثبت نام کنی

سریال کارت اعتباری که می خوادچیه؟ لطفاجواب بدین

یه عکس دادی زیرش نوشته خرید کارت اعتباری رو اون بزن 

یه عکس دادی زیرش نوشته خرید کارت اعتباری رو اون بزن 

بله دیدم وپرداختم کردم ولی گویاهنوز دفترچش منتشرنشده

حالایعنی پولم سوخت؟

چون همه مراحل راشتابزده رفتم ولی کداون رشته مورد نظرم راکه خواستم رفتم سراغ دفترچه ولی منتشرنشده بود

لطفاراهنمایی کنید

حق باشماست