اخراش اگه یادم باشه رشته های بدون کنکور بالا میاد از بینش انتخاب می کنی کد سونو مینویسی و وارد می ک ...
منظورمه چیزایی مثل روان یا علوم تربیتی حالت شناو. داره ک تجربیا بتونن ثبت نام کنن؟و اینکه من نظام قدیمم ی لیسانس دارم بازم ثبت نام کنم مشکلی نیست؟تا کی وقت دارم برا پیام نور و سوابق تحصیلی؟
مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برا ثبت نام حتما برسد مدرک پیش. و دیپلم رو داشته باشی من مدرکم دانشگاه آزاده چند سال اونجا نرف ...
اره باید کد دیپلم و کد پیش دانشگاهی رو داشته باشی و کد منطقه ای که میرفتی مدرسه و کد دانش آموزی که بالای برگه نوشته ..اینا رو باید وارد فرم سایت کنی برای ثبت نام
چگونه می توانم عاشق مادرم نباشم،وقتی که او...من را اول در بدنش،بعد در بازوانش،و بعد یک عمر در قلبش حمل کرد