2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 138 پست
عزیزم بایو نجس بشه وگرنه نمیشه تو ۴ سالگی هم بگیری باز نجاست داره

عزيزم درسته كه بايد تو اين پروسه رو اين موضوع وسواس نداشت

اما من دخترمو تو سه سالگي از پوشك گرفتم حتي يكبار هم جايي از خونه رو نجس نكرد

عزيزم درسته كه بايد تو اين پروسه رو اين موضوع وسواس نداشت اما من دخترمو تو سه سالگي از پوشك گرفتم ح ...

اره منم گفتم اگه قرار باشه نجس کاری شه به درک پول پوشک و حرف بقیه...😔😭

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم نزدیک سه سالشه خودش میگه نمیخوام خیلی پوشکو دوست داشته😂منم فعلا ولش کردم خوش باشه

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
اره شنیدم میگن حتی تو بزرگسالی هم خودشو نشون میده اگه فشار عصبی به بچه بیاد😔

یکی از ریشه های خساست در بزرگسالی همین زود گرفتن از پوشک هست 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اره منم میگم به درک پوشک شده از نون شب میزنیم...من خیلی وسواسیم مطمئنم اگه جایی رو نجس کنه روانی میش ...

عزیزم به خودت و بچت استرس وارد نکن. من سه سالگی دختدم اقدام کردم برای از پوشک گرفتنش خیلی سعی کردم با جایزه و برچسب و بادکنک و اینا دیدم نه جواب نمیده بدتر داره میترسه و همش گریه میکرد. دوباره پوشکش کردم. سه سال و یک ماهش شد خودش گفت مامان دیگه میتونم شو رت بپوشم. دو هفته اولش سخته چون تند تند باید ببریش دستشویی ولی حتی یکبار هم فرش رو نجس نکرد چون به آمادگیش رسیده بود. منم هر روز بهش برچسب میدادم که بزنه روی دیوار دستشویی و تشویق بشه. الان دخترم سه سال و چهار ماهشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
پسر منم نزدیک سه سالشه خودش میگه نمیخوام خیلی پوشکو دوست داشته😂منم فعلا ولش کردم خوش باشه

اخیی جدی!

اطرافیان چیزی نمیگن بهت؟!😔😔

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
عزیزم به خودت و بچت استرس وارد نکن. من سه سالگی دختدم اقدام کردم برای از پوشک گرفتنش خیلی سعی کردم ب ...

جدی!

اره خودمم تصمیم گرفتم فشار نیارم به اون و خودم...دعا کن بتونم راحت بگیرمش

یکی از ریشه های خساست در بزرگسالی همین زود گرفتن از پوشک هست 

واییی😥😥

جدی! اره خودمم تصمیم گرفتم فشار نیارم به اون و خودم...دعا کن بتونم راحت بگیرمش

میتونی ان شاءالله فعلا با بازی و کارتون، علاقه و شرایطشو فراهم کن مامان مهربون تو بهترینی نگران نباش🌸

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

ببین براش لگنای مخصوص که مثل دستشویی فرنگیه بخر

بذار تو دستشویی بهش بگو بشینه 

اگه بتونی از اون عروسکایی که جیش میکنع براش بگیری خیلی عالیه 

اول عروسک رو بذار وقتی جیش کرد حسابی تشویقش کن

کلا باید خیلی خونسرد باشی حسابی وقت بذار براش

چون تو این مرحله اگه عجله به خرج بدی ممکنه بچه تا ابد با موضوع دستشویی رفتن مشکل پیدا کنه بخصوص برای پی پی کردن ممکنه برای همیشه دچار مشکل یبوست بشه

بهش بگو راحت باشه اصلا به عجله نندازش

به عجله انداختن باعث تاخیر میشه بدتر

میتونی ان شاءالله فعلا با بازی و کارتون، علاقه و شرایطشو فراهم کن مامان مهربون تو بهترینی نگران نباش ...

قربانت عزیزم ممنون🌹🌹🙏😔