2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 138 پست
دختر من که صحبت می‌کنه کلی شعر بلده همه چی میگه ولی نمیگه جیش دارم خودم باید زود زود ببرم .هی میپرسم ...

اره پسر منم حرف میزنه کامل ولی اصلااا دسشویی شو نمیفهمه همش مشغول بازیه

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
وایی زود نبود؟ تازه دوقلو.. 😥

بنا به دلایلی مجبور شدم زود بگیرم،پسرم خیلی عرق سوز میشد پوشک ایرانی بهش نمیساخت پمپرز خارجی هم خیلی گرون بود،بچه هام اذیت نشدن،خودم سختم شد همش باید دم دستشویی بودم

آیت،سابق هستم،حرف حق زدم تعلیق شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی جان فقط یچیزی بگم زیاد به پز های دیگران اهمیت نده ببین شرایط خودت و بچت چجوری .من برای تمیز کاری خونه کارگر آورده بودم  آنقدر مراعاتشو میکردم که نگو آخر سر خانمه تا دید من بچمو پوشک میکنم گفت وای من پسرم نه ماهشه از پوشک گرفتم تو هنوز اینو پوشک می‌کنی ؟ آنقدر بدم اومد که نگو گفتم هر بچه ای یجوری من خودم هم شاغلم یه ساعتایی نیستم .در ضمن من مطمعنم بچه نه ماهه رو نمیشه از پوشک گرفت و اون خانم برا من بولوف زد .حالا تو مجازی هم همینه یسریا هی  دارن پز میدنا زیاد جدی نگیر 😀😀 

من قصد دارم دو سال و نیمش شد بگیرم و اینکه هر وقت دستشویی میرم میگم وای چیش دارم جیش جیش کلمه ج ...

اره منم میگم به درک پوشک شده از نون شب میزنیم...من خیلی وسواسیم مطمئنم اگه جایی رو نجس کنه روانی میشم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
اره پسر منم حرف میزنه کامل ولی اصلااا دسشویی شو نمیفهمه همش مشغول بازیه

شیطونه

منم فکر میکردم متوجه نمیشه ولی وقتی خودش خواست رفت 

الان وسط بازی هم باشه خودش رو‌میرسونه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اسی جان فقط یچیزی بگم زیاد به پز های دیگران اهمیت نده ببین شرایط خودت و بچت چجوری .من برای تمیز کاری ...

اره دقیقا😔...ممنون ایشالا که راحت بتونم بگیرم

ممنونم خیلی ارامبخش بود حرفتون...بعضی حرفا استرس وارد کرد بدتر بهم

به حرف بقیه کاری نداشته باشید مهم امادچی بچه تون هست،  به لحاظ اصولی و منطقی میگن از ۲۸ ماه به بعد که بچه میتونه خودش همکاری کنه شروع کنید به پوشک گرفتنش،  یه عامل مهم که کمک کننده است به بچه ت بگو هر موقع به من بگی جیش داری واست جایزه میخرم و واقعا هم همکاری میکنند،  ولی تو رو خدا به بچه فشار نیار خودش به موقعش یاد میگیره به لحاظ روانی اذیت نشه. 

اره منم میگم به درک پوشک شده از نون شب میزنیم...من خیلی وسواسیم مطمئنم اگه جایی رو نجس کنه روانی میش ...

عزیزم بایو نجس بشه وگرنه نمیشه

تو ۴ سالگی هم بگیری باز نجاست داره

مگه میشه؟

آره دیگه. وقتی بتونن کاملا ارادی خودشونو نگهدارن تا صبح که بیدار میشن برن دستشویی.

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
بنا به دلایلی مجبور شدم زود بگیرم،پسرم خیلی عرق سوز میشد پوشک ایرانی بهش نمیساخت پمپرز خارجی هم خیلی ...

عزیزمممم...اره حق داشتی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4722302/مامالي-و-تجربه-ي-از-پوشك-گرفتن-تدريجي-و-موفقيت-امي ...

ممنوننننن🙏🙏🙏🙏🌹

عزیزم بایو نجس بشه وگرنه نمیشه تو ۴ سالگی هم بگیری باز نجاست داره

واییی نگوووو😭

اسی جان فقط یچیزی بگم زیاد به پز های دیگران اهمیت نده ببین شرایط خودت و بچت چجوری .من برای تمیز کاری ...

والا نوبل که نمیخوان بدن 

بچه ها فرق دارن با هم اصلا نمیشه دو تا بچه حتی تو یه خانواده رو با هم مقایسه کرد 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
به حرف بقیه کاری نداشته باشید مهم امادچی بچه تون هست،  به لحاظ اصولی و منطقی میگن از ۲۸ ماه به ...

اره شنیدم میگن حتی تو بزرگسالی هم خودشو نشون میده اگه فشار عصبی به بچه بیاد😔