2777
2789
عنوان

کمک دهن بچم سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 53 پست
میگن ۸ماهشه بچه شون.زیر یکسال عسل ممنوعه

آره حواسم نبود بعدا دیدم 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی 🥺🥺از بس سرت تو گوشیه😂

یاد مامانم افتادم   

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
شما چی میگی نقد و ول کردی نسیه رو چسبیدی واااااا

چی گفتم مگه؟ بالاتر کامنت گذاشتم آخی الهی بمیرم خواهر، بعدشم اونو نوشتم، شما چی میگی حرف درست نیس که میزنی

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

زود خوب میشه نگران نباش 

واسش قاشق حرارتی بگیر از رنگش متوجه میشی غذاش داغه 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
نمی دونم حالم بده همیشه حواسم بود

خودمم یه بچه 9ماهه دارم درکت میکنم

اصلا خیلی ناراحت شدم بخدا

عیب نداره دیگه پیش میاد از قصد ک نکردی

بیقراری میکنه؟ 

بهش شیر بده اب خنک یا به قول دوستمون یخمک بده بهش

اون زود خوب میشه بچس دیگه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
شما چی میگی نقد و ول کردی نسیه رو چسبیدی واااااا

درسته الان ناراحتی،ولی دلم از حرفت خیلی شکست

درسته الان ناراحتی،ولی دلم از حرفت خیلی شکست

ای بابا خواهر ول کن

اون حالش خوب نیس شما به دل نگیر

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
ای بابا خواهر ول کن اون حالش خوب نیس شما به دل نگیر

معمولا تو نی نی سایت ناراحت نمیشم اصلا برام مهم نیس ولی من اولش ابراز ناراحتی کردم گفتم بمیرم الهی فلان کارو بکن، این کامنت دومم بود که ایشون اونجوری گفتن، ناراحت شدم، ایرادی نداره میرم بیرون

راستم میگه طرف هوله نمیدونه چکار کنه شما حرف بی ربط میزنید اگه میتونی بگید چکار کنه 

کسی که نوشته از بس سرت تو گوشیه حرفش بد بود یا حرف من؟