2777
2789
عنوان

کمک دهن بچم سوخته

828 بازدید | 53 پست

بچه ها من حواسم نبود یهو غذای گرمو گذاشتم تو دهنش کلی جیغ زد چیکار کنپ زبونش قرمز شده خیلیم داغ نبود بچست دیگه ۸ ماهشه حساسه نمی تونمم آرد بزنم به دهنش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکر بریز رو زبونش ،سریع خوب میکنه

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

الهی بمیرم

خیلی سوخته؟ 

مگه چقدر داغ بدادی بهش ک سوخته

ای خدا

بهش اب خنک بده بخوره

شیرش بده تا دهنش خشک نشه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
آخ الهی.... چیکارمیتونی بکنی خواهر، عسل بده بخوره

میگن ۸ماهشه بچه شون.زیر یکسال عسل ممنوعه

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
آخ الهی.... چیکارمیتونی بکنی خواهر، عسل بده بخوره

وای نگو عسل واسه نوزاد مثل سمه

ممنوعه نباید داد😐

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️