2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

1121 بازدید | 58 پست

کاش یکی بود باهاش درد ودل میکردم 

یکی بود به حرفام گوش میداد نمیدونم مشکل از منه یا بقیه شوهرم گذاشته رفته گفتم بلایی سر خودم میارم عین خیالشم نیست فقط گفت آروم بشم میام 

دیگه دوستم نداره دیگه نمیخوادتم منم ازدواج دوممه چاره ای ندارم جز تحمل تنها راه چاره فقط مرگه 

خداهم دیگه نمیبینتم 

خانوادمم که اصلا انگار نه انگار به مادرم گفتم دعوامون شده گفت درست میشه عیب نداره شوهرمم گذاشته رفته از خونه میگه تا وقتی اونجا باشی نمیام 

بعد که گفتم خودکشی میکنم گفت آروم بشم میام گفتم تا 12اومدی اومدی نیومدی تمومه ولی نیومد 

شوهرمم دیگه منو نمیخواد 

واقعا قرص بخورم راحت میشم؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا این تفکر از کجا میاد؟ازدواج دوممه باید تحمل کنم خب که چی؟ازدواج غلط غلطه چه دوم چه اول چه سوم بابا بس کنین این افکار پوسیده رو اگه تو عذابی تموم کن بره اه

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

چرا انقد خودتو ضعیف نشون میدی رفته که رفته

شوهر منم قهر کرد رفت ولی عین خیالمم نیست با بچه هام کلی بازی کردیمو گفتیمو خندیدیم

اصلانم برام مهم نیست میاد یا نه تا وقتیم نیاد براش زنگ نمیزنم

عزیزم مشکلت چیه سر چی اینجور دعوا کردی ک شوهرت مجبور شده بره

ت ازدواج دومته باید بهتر زندگی کنی قدر زندگیتو بدونی

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
واقعا این تفکر از کجا میاد؟ازدواج دوممه باید تحمل کنم خب که چی؟ازدواج غلط غلطه چه دوم چه اول چه سوم ...

کجا  برم زندگی کنم با کی 

با یه پدرو مادری که دیگه هیچ جوره پشتم نیستن 

کجا  برم زندگی کنم با کی  با یه پدرو مادری که دیگه هیچ جوره پشتم نیستن

من شرایط زندگیتو نمیدونم که ولی خودتو تو زندان تفکر اشتباه حبس نکن ازدواج دومته که باشه وقتی تو عذابی هیچ دلیلی نداره خودتو شکنجه بدی چندبار اومدی به دنیا؟

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
عزیزم مشکلت چیه سر چی اینجور دعوا کردی ک شوهرت مجبور شده بره ت ازدواج دومته باید بهتر زندگی کنی قدر ...

میگه واسم قیافه میگیری 

میگه انگار دوستم نداری 

بعضی موقع ها ناراحت بشم دیگه نمیتونم تحویل بگیرم میگه وقتی قیافه میگیری یعنی منو نمیخوای سر اینا دعوای شدید کردیم تا یه چیزی میشه میگه نمیخوامت طلاقت میدم برو خونه بابات انگار بدون من حالش خیلی خوبه