2821
2789
عنوان

خیانت ☹️

348 بازدید | 24 پست

سلام دوستان، من تو سن کم 13سالگی عقد کردم با پسر عمم که 15سال اختلاف سنی داشتیم یعنی 28سالش بود. دوران عقدمون عالی بود واقعا مرد خوبی بود، بعد یک سال ازدواج کردیم تو زندگی پایین و بالا داشتیم ولی دوستش داشتم بهتره بگم عاشقش بودم، بعد یک سال حامله شدم و بچم به دنیا اومد تو شهرمون رسم دارن زنی که فارق میشه تا 40روز ازش مراقبت کنن، تو این چهل روز من اصلا رابطه نداشتم با همسرم و این جداییمون باعث شد چند باری بهم خیانت کنه، حالا بعد 2سال من هنوزم نمیدونم چیکارکنم، اصلا، اصلا نمیتونم فراموش کنم از یک طرف بهش حق میدم میگم چون نبودم رفته پیش چند تا دیگه، از یک طرفم میگم چرا من وقتی داشتم بچه شو بزرگ میکردم، همچین غلطی بکنع، تورو خدا کمکم کنیددیگه کم کم دارم از زندگیم خسته میشم ☹️. 

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون گزینه از طرفی بهش حق میدم چون پیشش نبودمو کلا حذف کن

این همه خانم زایمان میکنن باید شوهرشون خیانت کنه؟؟

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

یعنی چی بهش حق میدم؟ مگ حیووونه ک زنش نباشه بپره رو زن دیگ ؟ مگ عثل و شعور و درک ندارن؟ تو بچه اونو جمع میکردی اون عشق و حال میکرده بعد میگی بهش حق میدم اره بهش حق بده بعدش خودتو بخور😐

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

اگه توو سن کم ازدواج نکرده بودی الان نه تنها بهش حق نمیدادی، بلکه به ده قسمت مساوی تقسیم‌ش میکردی

اصلا موضوع پیش پا افتاده ای نیستاا!! انقد راحت داری در موردش حرف میزنی

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

چرا بهش حق میدی؟ 

بنظرم فراموش نمیشه ولی اگه زندگیت چیز با ارزشی داره حفظش کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

سنی نداری خشکل که بهش حق میدی الان باید طوری تعهد یا زهر چشم بگیری که دیگه علط بکنه دنبال کثافت کاری بره‌ اگه قرار نیست کاری بکنی اصلا به روش نیار

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
2790
2823
2791
2779
2792