2821
2789
عنوان

خیانت ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 24 پست

اصلا حق خیانت نداشته .شما باید دوره نقاهت رو میگذروندی.همه خانوما تا ی مدت بعد زایمان نمیتونن رابطه داشته باشن پس شوهرشون باید خیانت کنه

گاهی اوقات قرار است که در پیله درد،نم نمک شاپرکی خوشگل و زیبا بشوی.گاهی انگار که باید بگندی در خود،تا مبدل ب شرابی خوش وگیرا بشوی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نریزین سرش بچه چهارده پونزده ساله هست اونایی باید بهش جواب بدن که اجازه دادن تو این سن  ازدواج کنه و زن یه پسر بیست و هشت ساله بشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اوکی شوهرت یکماه پیشت نباشه توهم بری پیش مرد دیگ اونم بهت حق میده؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

[QUOTE=248328147]از همون لحظه که به شوهرت حق میدی معلومه شعور و درک ازدواج نداشتی و نداری البته تفصیر تو نیست تو قربا ...[/Q 

واقعا نمیدونم چیکار کنم، دسترسی به مشاور هم ندارم چون بچم کوچیکه، از طرفی هم میدونستم رابطه اش فقط برای نیاز جنسیش بوده، ولی واقعا دوسش داشتم اون موقع ها، ولی فکر میکنم الان چون بهش وابسته شدم موندم پیشش، نمیدونم شایدم برا این باسه که از بغل مامانم اومدم تو بغل شوهر 

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/

ما زنا بیشترین ظلم خودمون در حق خودمون میکنیم .مثلا خیانت میبینیم حقم میدیم بهشون.منم جای مردا بودم دم در میاوردم

گاهی اوقات قرار است که در پیله درد،نم نمک شاپرکی خوشگل و زیبا بشوی.گاهی انگار که باید بگندی در خود،تا مبدل ب شرابی خوش وگیرا بشوی.

اثرات كودك همسري يكيش اينه ك ميگه خب حق داشته!😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

معلومه تا متوجه خیانتش شدی همون لحظه هم بخشیدیش !! 

نبخشیدمش تا عمر دارم نمیبخشمش، ازش زهر چشم گرفتم اما دلم اروم نمیگیره همش با خودم میگم باز رفته با یکی دیگه، ولی دلم به حال خودم میسوزه که چقدر بهش اعتماد داشتم حتی یک درصدم فک نمیکردم بخواد همچین کاری کنه

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/
2790
2823
2791
2779
2792