2777
2789
عنوان

تنبیه کردن همسایه

269 بازدید | 15 پست

امروز گربمم از رو بالکن ما رفته بود تو بالکن همسایه

بعد همسایه مون هم گربم رو داده بود دست دخترش که باهش بازی کنه منم میرم  در خونشون رو میزنم که ببینم گربم رو ندیدن بعد همسایمون انکار 

میکرد میگفت نه ندیدیم تا دختر با گربه اومد انقد گربم رو فشار  داد که بالا اورد گربه بدبختم 😢

چکار کنم درکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری ب همسایه ت ندارم.فقط استفراغ گربه🤢🤢🤢🤮🤮🤮

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........

شمایی که حیوون خونگی داری باید مراقبت کنی که نره بیرون یا اگر رفت مثل سگ با قلاده خودت ببریش بیرون.

نمیتونی از همسایه ایراد بگیری بگی هر موقع اومد اونجا پسش بیار.

کوتاهی از شما بوده.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شمایی که حیوون خونگی داری باید مراقبت کنی که نره بیرون یا اگر رفت مثل سگ با قلاده خودت ببریش بیرون. ...

نه در بالکن یکم باز بوده کنجکاوی کردی رفته وگرنه من نمیزارم  بره

همسایه میدونسته گربه مال ما هست  اصلا نه اومد خبر 

وقتی هم ازش پرسیدم انکار کرد

نه در بالکن یکم باز بوده کنجکاوی کردی رفته وگرنه من نمیزارم  بره همسایه میدونسته گربه مال ما ...

گربت نژاد دار هست؟ 

قلاده گردنش هست با اسم و ادرسش؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد