2777
2789
عنوان

چشم شور

1653 بازدید | 18 پست

من خیلی ناراحتم😞

شوهرم چشمش درد میکرد مامانش گیر داده بود که چشم خوردی برات تخم مرغ بشکنم زنگ زد خالش بیاد بشکنه همش میگفت من میدونم زنت چشمت کرده میدونم به اسم اون میشکنه کار خود زنته 

اخرشم واقعا به اسم خودم شکست

من هم خجالت کشیدم خصوصا جلوی خالش هم واقعا ناراحت شدم میگم من که چشم بد ب کسی ندارم خصوصا شوهرم نکنه واقعا فکر میکنن چشمام شوره دیگه دوس ندارم به شوهرم نگاه کنم میگم نکنه چشمش بزنم درصورتی که تا حالا هیچکس بهم نگفته ک چشات شوره

از دیشب دلم گرفته😞

فکرمو درگیر کرده از شوهرم فاصله گرفتم

چرا اخه مادرشوهرم این حرفو زد😢

فقط شانست😐😐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا 

تخم مرغو اینقدر فشار دادن جون داد بدبخت 

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

چقد بدم از ادم خرافاتی میاد در ضمن عزیزم فشار دست مخصوصا اگه از قصد باشه میتونه تخم مرغ رو روی هرکسی ک دلت بخاد بشکونه منم واقعا ناراحت شدم 

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
ینی چی ؟؟؟؟؟؟ خب حتما سر تو محکم تر شکونده نمیفهم چجوری میشکستن 

ببین ی تخم مرغ گرفته بود اسم میگفت فشار میداد حالا اسم منو که گفت فشار داد تخم مرغ شکست

ولی همش مامانش قبلش میگفت من میدونم تو چشمش کردی

ازین ناراحت شدم اخه من چشمام شور نیست ک بخاطر این موضوع پا شده زنگ زده خالش بیاد تخم مرغ بشکنه

چقد بدم از ادم خرافاتی میاد در ضمن عزیزم فشار دست مخصوصا اگه از قصد باشه میتونه تخم مرغ رو روی هرکسی ...

اصن نمیدونی از دیشب چقد فکرم بهم ریخته

حالا هر چی هم بشه دیگه میگن چشمای فلانی شوره

میخوان از چشم من ببینن