2777
2789
عنوان

خونریزی مداوم

500 بازدید | 11 پست

من هورمون دی اچ تی بالا بود بهم اسپرونولاکتون ۱۰۰ داد روزی ۲ تا و سیپروترون کامپاند 

با اینا رو لکه بینی افتادم ماه قبل گفت لکه بینی داشتی استرومارین بخور ۶۲۵ باهاش

الان دیگه لک نیس خونریزیه قشنگ همش خون میاد۱☹☹☹

نمیدونم چ کنم دکتر هم رفتم سونو شدم میگفت رحمت منسجم نیست و از این حرفا 

الان استرومارین هم ۲ تا کردم ولی بازم فایده ای نداره

اینو هم بگم ک من از سال ۹۹ رو لکه بینی بودم بعد از زایمانم

فقط هر ازگاهی خوب میشد هر ازگاهی دوباره داشتم

تروخدا بگین چ کنم خستممم دیگه ازخونریزی

منم این ماه خونریزی داشتم رفتم دکتر امپوا کا واسترادیول واسید مفنامیک داد واسترومارین همه داروهارو خوردم بجز استرومارین بنظرت بخورم؟تاثیرداره؟الان خونریزیم قطع شده درضمن میگن برای قطع خونریزی پودرگلنار بخوری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول دلیل اصلی رو پیدا کنید زمان خونریزی نیم رو درست کنید و سماق بریزید روش بخورید،کباب بخورید، آب س ...

دلیلش و والا اصلا نمیفهمن ...یکی میگه داروهای اسپیرونولاکتون و سیپرو رو قطع کن در صورتی ک من قبل از اینا هم لک بینی داشتممم

سونوی آخر چن روز پیش گفت دیواره رحمت دو سه سانته خیلی نازک شده

با اینکه ماههای قبل میگفتن ضخامت داری باید کورتاژ شی

من شیرازم کسی دکتر خوبی سراغ داره معرفی کنه

با اینکه دکتر دکترم خیلی کزدم

منم این ماه خونریزی داشتم رفتم دکتر امپوا کا واسترادیول واسید مفنامیک داد واسترومارین همه داروهارو خ ...

ن ب نظر من استرومارین بدتر میکنه الان با استرومارین تازه شبی دو تا قشنگ خون قرمز روشن میاد مثل پریودی

پودر گلنار چیه؟؟؟

منم این ماه خونریزی داشتم رفتم دکتر امپوا کا واسترادیول واسید مفنامیک داد واسترومارین همه داروهارو خ ...

شما دلیل خونریزیت چی بود؟؟؟

لکه بینی بود یا خونریزی؟؟؟

چقد خوردی خوب شدی؟

من ی امپول هم نوشته میگه برو بزن گرونه هست فک کنم

میگه بزن تا رحمت منسجم بشه بیادکمک سیپروترون ک میخوری

والا موندممم

هر دکتری ی چیزی میگه

ن ب نظر من استرومارین بدتر میکنه الان با استرومارین تازه شبی دو تا قشنگ خون قرمز روشن میاد مثل پریود ...

ما قم هستیم ی دکتر طب سنتی معروف هستش اینجا خاستی شماره مشاورشو بدم فردا صبح زنگ بزن اینم بگم من بخاطر کیست رفتم پیشش داروهاشو همه رو باهم استفاده نکردم الان دچار خونریزی شدم رفتم دکتر گف کیستت کم شده وب همون دکتر سنتی زنگ زدم گف بیا پودر گلناربدم بهت ک نرفتم

شما دلیل خونریزیت چی بود؟؟؟ لکه بینی بود یا خونریزی؟؟؟ چقد خوردی خوب شدی؟ من ی امپول هم نوشته میگ ...

والله من فک میکنم دلیل خونریزیم اون دارویی بود ک دکتر طب سنتی برای باز شدن پریودیم بهم داد ولی دکتر میگه بخاطر کیست یا عفونته .الان قطع شده ولی برای تنظیم پریودی باید قرص هورمونی بخورم ک موندم استروزن بخورم یان

دلیلش و والا اصلا نمیفهمن ...یکی میگه داروهای اسپیرونولاکتون و سیپرو رو قطع کن در صورتی ک من قبل از ...

اتفاقا منم شیرازم

من باردار نمی شدم  دیگه داشتم می رفتم برای آی وی اف 

که اتفاقی رفتم پیش یه دکتر طب سنتی و با یه نسخه ساده بعد از ده سال باردار شدم

دکتر یاسمن وزانی هم تو درمانگاه خصوصی هست، هم تو درمانگاه امام رضا