2777
2789
مهراد😍 عزیزم میشه بیایی تاپیک اخرم نظر بدی کسی نیومده

به نظر من دومی فک کنم چسبان هسش درسته؟  هم کیوته و هم اینکه تکراری نیسش مدلای دیگه رو زیاد دیدم و یکی مونده به آخری هم جالبه این مدل های آویز گردن رو بلند نشون میدن که خوبه  ظریف هم هسش و اون حالت مروارید طوری و اینا هم از نظر من قشنگه 

واسه استارتر هم من اسم سرین شاهان و شاهکار و راشن رو پیشنهاد میدم 

شاهکار اسم یه خواننده س به نظرم هم خاصه و تکراری نیسش و هم برای پسر ها اسم های قهرمان طور انتخاب کنین بهتره 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
بچه ها بین پارسا  ایلیا سامیار سپهر بهراد کدوم قشنگه ؟؟؟

ایلیا و سامیار 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من دومی فک کنم چسبان هسش درسته؟  هم کیوته و هم اینکه تکراری نیسش مدلای دیگه رو زیاد دیدم ...

خیلی ممنونم از نظرت دوست عزیز 😘🌹

آره چسبیدس

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
تو فهمیدی این وی ها جونه ولی اون یکی فکر کرد این جونگ کوکه  استایلم تامبویه آرمیا منو میبینن م ...

😂 کنچانا 

من از کسایی که استایل تامبوی دارن خوشم میاد یکی از دوستامم مثل توعه  😍

😂 کنچانا  من از کسایی که استایل تامبوی دارن خوشم میاد یکی از دوستامم مثل توعه  😍

چه جالب 

من چوکر ميندازم گردنم حرف مردمم که فکر میکنن عجیب غریبم برام مهم نیست 

رفت؟؟ خب به درک...خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه