2777
2789
😂 اوکی اوکی 

تو فهمیدی این وی ها جونه ولی اون یکی فکر کرد این جونگ کوکه 

استایلم تامبویه آرمیا منو میبینن میگن اوا چقد شبیه جونگ کوکه 

مادرم همه ش میگه جونگ کوک 

همه میگن جونگ کوک ای بابا بسه دیگه انگار فقط جونگ کوک معروفه 🙁😫😤🤬

رفت؟؟ خب به درک...خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکان 

شاهان 

بنيامين 

نیکان 

رادمان 

نویان 

ماهان

من خودم اسم پسرمو ماکان میزارم

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

جومونگ

اسم به این قشنگی😂😂😂😂😂

شوخی کردم 

بردیا کوروش آریامهر آریا مهراد کاوه😍

خیلی قشنگن

با این حرف هم که اسم قدیمیه کنار نمیام مگه وسیله اس قدیمی بشه مهم اینه اسم اصالت داشته باشه نه بازی با کلمات باشه 

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          
مامان بابای من اجازه نمیدن هرکاری هم خانواده اون میکنن فایده نداره ب خاطر وضعیت مالیشون مادر پدر من ...

چله زیارت عاشورا بردار با صد لعن و سلام. ان شاءالله حاجت روا بشید 

ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم.  برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 
چله زیارت عاشورا بردار با صد لعن و سلام. ان شاءالله حاجت روا بشید 

وقتشو ندارن با صد لعن و صد سلام همشو باید واسه کنودر بخونم الانم سر درد شدید داشتم نمیتونستم بخونم اومدم سر گوشی 

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
تا وقتی خانوادت رضایت ندادن الکی وابسته نشو، بعدها پشیمون میشی

من نمیتونم ب کس دیگه ای فک کنم حتی و مطمئنم اگ مشکلمون فقط رضایت خانواده باشه بعد ی مدت حل میشه کوتاه میان 

چون فقط میگن این شغلش در شان ما نیست خانوادش در شان ما نیستن

مامانم خیلی تجملاتی هست واسه همین

اما من دارم میبینم مامان اون تلاش میکنه خودش کار میکنه با حقوق خودش چیزایی ک تو شهرمون رسم هست رو میخره ک جلو خانوادم من از انتخابم سر افکنده نباشم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
وقتشو ندارن با صد لعن و صد سلام همشو باید واسه کنودر بخونم الانم سر درد شدید داشتم نمیتونستم بخونم ا ...

این چله مجربه. بصلاحت باشه میشه. مطمئنم

ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم.  برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 
این چله مجربه. بصلاحت باشه میشه. مطمئنم

ممنون از کمکت بتونم جتما انجامش میدم مرسی گلم