2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله دوتامونم بارداریم این ماه  منم سینه هام سفت تر شدن و قسمت نوکشون درد میکنه کمردرد خفی ...

انشاالله عزیزم

منم وسوسه شدم رفتم الان اولین بیبی چکو زدم منفی بود

ولی تو حتمن خبریه😍 برو ازمایش خون بده خیالتو راحت کن. دکتر هم بیبی چک قبول نمیکنه آزمایش خون میخواد

عجب صبری داری شما  من خیلی وقته منتظرم ولی ناامید نمیشم هزارتا بیبی چک زدم بازم میزنم یکیو بفر ...

صبر که ندارم اما ی جورای نا امید شدم اره فردا میرم دکتر ببینم چیه دیگه طاقتم نموندع 

بخدا دلشو ندارم اونقد که بی بی منفی دیدم ازمایس منفی دیدم دیگه نمیتونم داغونم 

انشاءالله به حق ۶ ماهه کربلا بارداری اینبار برو آزمایش بده گلم اگه باردار باشی باید تحت نظر باشی جواب آزمایشت مثبت بود تاپیک بزن منم تگ کن🤗🤗😍😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
صبر که ندارم اما ی جورای نا امید شدم اره فردا میرم دکتر ببینم چیه دیگه طاقتم نموندع 

انشالله به حق صاحب این روزای عزیز باردار باشی و خبر خوشو به ما هم بدی 

اگه رفتی دکتر تاپیک بزن بگو چی شد تگم کن حتما♥😍

انشاالله عزیزم منم وسوسه شدم رفتم الان اولین بیبی چکو زدم منفی بود ولی تو حتمن خبریه😍 برو ازمایش ...

دکترم گفته بزا موعدت بگذره بعد از بده یا بیا خودم تست میگیرم میخام این یه هفته رو هم بیبی چک بزنم فقط😂اگه یهو خیلی پررنگ شد برم ازمایش اگ نشد همون روز موعد از میدم که جوابشم‌درست و قطعی باشه

شاید شمام زود بیبی زدی و اینکه میگن ادرار اول صبح درست تره چن روز بعد صبح بزن انشالله دوتا خط جیگری خوشگلللل تحویل میگیری😁

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=

زدی بمنم خبر بده ببینم چی شد. سونو هم رفته بودی بعد مصرف داروهات؟

عزیزم من امروز مارک دیگه فقط ویتاساین پیدا کردم زدم منفی بود بی بی چکم البته اول صبح نزدم ولی خب منفی منفیه دیگه قربون خدا برم😔

منم دقیقن همینطورم ده روز مونده به پریودم. زیر دل و کمرم درد میکنه همش. نمیدونم تلقینه یا واقعیه ا ...

من مارک دیگه فقط ویتاساین پیدا کردم الان زدم(ادار اول صبح نبود)منفی شد هاله هم نداشت حتی😔

من مارک دیگه فقط ویتاساین پیدا کردم الان زدم(ادار اول صبح نبود)منفی شد هاله هم نداشت حتی😔

من دیروز تست بتا دادم منفی بود. طرف شب دردم خیلی شدید تر شد مجبور شدم برم درمانگاه. معلوم شد عفونت ادراری داشتم. 

چی فکر میکردم چی شد

دکترم گفته بزا موعدت بگذره بعد از بده یا بیا خودم تست میگیرم میخام این یه هفته رو هم بیبی چک بزنم فق ...

انشالله عزیزم.

از من میشنوی   تاپیک های بارداری و اقدام و اینطور چیزای نینی سایتو اصلن نخون. اقدام هاتو انجام بده وو درمان و داروهاتو انجام بده فقط و زیاد فکرتو مشغول نکن که حامله هستم یا نه. خدا خودش به موقع میده♥️