2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 45 پست
صبر ایوب میخاد خواهر که من ندارم خیییلی عجولم😐تو این موردم انقد ک منتظر بودم کلا طاقت ندارم

منم دقیقن همینطورم

ده روز مونده به پریودم. زیر دل و کمرم درد میکنه همش. نمیدونم تلقینه یا واقعیه

از شدت استرس همش افتادم تو جا

دوروز دیگه طاقت بیار بعد دوباره بیبی چک بزن

حتمن منو هم در جریان بذار♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدی بمنم خبر بده ببینم چی شد. سونو هم رفته بودی بعد مصرف داروهات؟

نه سونو ننوشته بود دکترم حتی امپول ازادسازی هم نداد 

قبلش رفته بودم سونو فولیکول ۱۸ داشتم اونو نگا کرد کلومیفن و لتروزول داد با فولیک اسید و ویتامین ب 

تا یکی دوساعت دیگه میخرم میزنم میام میگم چی شد 

نه سونو ننوشته بود دکترم حتی امپول ازادسازی هم نداد  قبلش رفته بودم سونو فولیکول ۱۸ داشتم اونو ...

ااره حتما خبر بده ایشالاخیره. بمنم امپول ازادسازی نداد گفت سایزش خدبه خودش ازادمیشه من یه فولی24 و یه 14 داشتم اونورم یکی11 یکیم12

نه سونو ننوشته بود دکترم حتی امپول ازادسازی هم نداد  قبلش رفته بودم سونو فولیکول ۱۸ داشتم اونو ...

چهار تا بی بی چک هاله داشته بارداری دیگه مبارکه گلم منم بی بی چکم هاله داشت

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
منم دقیقن همینطورم ده روز مونده به پریودم. زیر دل و کمرم درد میکنه همش. نمیدونم تلقینه یا واقعیه ا ...

انشالله دوتامونم بارداریم این ماه 

منم سینه هام سفت تر شدن و قسمت نوکشون درد میکنه

کمردرد خفیف دارم گاهی 

زیردلمم درد میکنه مخصوصا وقتی زیاد سرپا وامیستم 

انشالله   باردار باشما ادرس میگیرم ازت تا شهرتون بندری میرقصم شیرینیشو میارم😐😁

نه دختر بندری برقصی برات ضرر داره راضی نیستم تو خبر بارداری تو بدی من یه عالمه خوشحال میشم همین بسه 😅😂😍🤗🤗

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
و منی که یک ماهه از موعدم میگذرع دلشو ندارم ن بی بی بزنم ن برم دکتر بی جون مثل ی مورده افتادم زمین&n ...

وای دختر چرا بی بی نمیزنی؟ چرا نمیری آزمایش؟

و منی که یک ماهه از موعدم میگذرع دلشو ندارم ن بی بی بزنم ن برم دکتر بی جون مثل ی مورده افتادم زمین&n ...

عجب صبری داری شما 

من خیلی وقته منتظرم ولی ناامید نمیشم هزارتا بیبی چک زدم بازم میزنم یکیو بفرس یه بیبی چک بخره برات اصن پاشو یه تاکسی چیزی بگیر ازمایشتو بده اگ حامله باشی باید قرص اینا بخوری بری دکتر😐عوض تو من استرس گرفتم پاشو دخترررر