تو یه هفته ۴تا بیبی چک زدم همشون هالع داشتن ولی پررنگ تر نشدن ینی بیبی چک روز اول با چهارم چندان تفاوتی نداشت حالا تو این وضعیت ممکنه من باردار باشم ؟؟کسی بوده همچین چیزی واسش اتفاق بیفته و باردار باشه؟ تا موعدم ۷ روز مونده تقریبا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه سونو ننوشته بود دکترم حتی امپول ازادسازی هم نداد قبلش رفته بودم سونو فولیکول ۱۸ داشتم اونو ...
چهار تا بی بی چک هاله داشته بارداری دیگه مبارکه گلم منم بی بی چکم هاله داشت
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
نه دختر بندری برقصی برات ضرر داره راضی نیستم تو خبر بارداری تو بدی من یه عالمه خوشحال میشم همین بسه 😅😂😍🤗🤗
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
و منی که یک ماهه از موعدم میگذرع دلشو ندارم ن بی بی بزنم ن برم دکتر بی جون مثل ی مورده افتادم زمین&n ...
وای دختر چرا بی بی نمیزنی؟ چرا نمیری آزمایش؟