2777
2789
عنوان

یه وضع مالیمون خراب شده

191 بازدید | 11 پست

اصلا نمیتونیم هیچ کاری کنیم  بخدا تو یخچال هیچی نیست واسه خوردن یه عالمه قرض  واسمون دعا کنید 🥲 یه ذکری دعایی بلد نیست واسه افزایش رزق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکتون کنه

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

سوره صافات بخون

من یمدت هروز خوندم

الانم تو کشتارگاه نزدیک خونمن تو بخش اداریش نظافتچیم

البته تازه دوهفتس اومدم

الانم تایم صبحانس

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

سوره واقعه رو هر شب بخون

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

سوره صافات بخون من یمدت هروز خوندم الانم تو کشتارگاه نزدیک خونمن تو بخش اداریش نظافتچیم البته تاز ...

افرین به شما که کار میکنی و روپای خودتی و کار رو عار نمیدونی 

فکر‌کنم بیشتر از دعا همت خودت بهت کمک کرده چون بعضیا هیچ کاری رو‌ قبول ندارن توقع دارن برن پشت میز ماهی ۲۰ تومن بگیرن 

عزیزم میگذره این روزام 

من شوهرم ماهی ۲۰ تومن درآمد داشت 

الان رفته ی جا دوره ببینه کلا از جیب میخوریم و اوضاع مام خوب نیس الان 

زندگی بالا پایین داره .غصه نخور خدا کمکت میکنه 

کار در منزل بیار انجام بده اگه برات مقدوره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
افرین به شما که کار میکنی و روپای خودتی و کار رو عار نمیدونی  فکر‌کنم بیشتر از دعا همت خودت به ...

ممنونم

من از ساعتی 10تومن نظافت کردم الان دوساله تا به اینجا رسیدم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
ممنونم من از ساعتی 10تومن نظافت کردم الان دوساله تا به اینجا رسیدم

منم چون خودم از ۱۷ سالگی کار کردم تا الان با حقوق خیلی کم خیلی خوشم میاد از اونایی که مستقل هستن و زحمت میکشن از ته دلم ارزو میکنم که خیلی پیشرفت کنی🙏🏻

منم چون خودم از ۱۷ سالگی کار کردم تا الان با حقوق خیلی کم خیلی خوشم میاد از اونایی که مستقل هستن و ز ...

قربونت برم❤🌹شماهم همینطور