2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین.....

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 53 پست
اصلا هیچ راه انتقالی نداره برای شما. لباس پوشیدن اون از شما یا شما از اون.حتی لباس زیر.از قاشق و چنگال خاصی استفاده نکردن.حمام رفتن استفاده از حوله و شونه فرد بیمار یا حتی بیمار از فرد سالم. حتی اگه اون خانوم ی غذایی درست کنه اصلا نگران نباشید راه انتقالی وجود نداره. فقط اینکه مطمئن باشن که هپاتیت نوع سی نگرفته باشن که البته اگه آقا سابقه اعتیاد نداشته باشه فکر نمیکنم این مریضی رو داشته باشه. ببین طلا جان این بیماری جدای اسم ترسناکش بیماری بی آزاریه. آدمایی که مبتلا میشن ناخواسته نسبت به دیگران احساس مسئولیت میکنن پس نگران انتقال بیماری نباشید منم اول که دیدمشون تو بیمارستان خیلی ازشون ترسیده بودم. اما وقتی دانش و پیدا کردم راحت تونستم ارتباط برقرار کنم.
ما قربانی دعوای خدا و شیطان هستیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم...... از خدا میخوام ی نینی سالم بهشون بده تا رنج بیماری براشون قابل تحمل بشه. به خانومه بگو به امید خدا هر وقت باردار شد واسه منم دعاکنه خدا بهم ی نینی سالم بده حتما که خدا به دل شکسته اون بانو هم نگاه میکنه. باردار شدن حتما خبرشو تو تاپیک بگو. در ضمن حتما بگو قبل بارداری آزمایش های مربوط به بارداری رو انجام بدن تا نتیجه بهتری بگیرن و البته شانس بارداری افزایش پیدا بکنه. به امید خدا که دلشون شاد بشه.
مستانه متاسفانه داداش و زن داداشم مبتلا هستن به این بیماری و من از اون روزی که فهمیدم حتی ذره ای هم به روشون نیاوردم چون عاشق همدیگن و دلم میخواد مثل قبل باز زندگی راحت و روتین خودشون رو داشته باشن. اما توی دام قلبم خیلی شکسته خیلی مستانه دلگیرم از دنیا.......
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
نه عزیزم این بیماری مثل هزاران بیماریه دیگه است حتی از بعضی بیماریها هم بهتره. این و جدی میگم.اونا باید با این بیماری کنار میومدن که خوب خدارو شکر کنار اومدن. مشکل این بیماری یا مبتلا های این بیماری نیست. مشکل فرهنگ غلط این جامعه است که حتی نمیخوان علمشون و نسبت به مسائل بالا ببرن.شماها هم باهاشون رفت و آمد کنین حتی برین خونشون مهمونی مطمئن باشین هیچ مشکلی پیش نمیاد.نزارین برن تو انزوا و لاک تنهایی گناه دارن. نباید میشده حالا اتفاق افتاده دیگه .و اینکه با مصرف دارو مثل بقیه آدما عمر طبیعی دارن. فقط حتمت=ا بگو سیگارشو ترک کنه یا کم بکشه هر روز هم ویتامین ث مصرف کنن. اگه سختشونه از داروخونه قرصش و بگیرن آمریکاییش بیشتر از 30/40تومن نیست.
نه هر سری که داروهاشون تموم میشه از بیمارستان میگیرن. نه بابا اصلا دوست ندارم تنها شون بزارم و هیچوقت هم اینکار رو نمیکنم. پناه بر خدا خیلی واسشون دعا کن ممنونم که ارومم کردی عزیزم...
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
منظورم ویتامین ث بود که از داروخونه بگیرن اونو که دیگه بیمارستان بهشون نمیده. امیدوارم تا چند سال آینده واکسن این بیماری وارد بازار بشه تا همه مبتلایان به این بیماری نجات پیدا کنن.تا دارو نخورن.تا تو تنهاییشون اشک نریزن.تا افسوس فرهنگ غلط مردم و درباره این بیماری نخورن. امیدوارم که همیشه خوشبخت باشن و کنار هم و شما هم همراه خوبی براشون باشی. عمه شدی بیا بگو خیلی خوشحال میشم بدونم.بگو واسه بچه دار شدن منم دعا کنه. انشاا.... که خدا همه مریضارو شفا بده. آآآآآآآآآآآآآممممیییییییییییییییییینننننننننننننننننن