2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین.....

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 53 پست
نمیتونم باهاش کناربیام بیشترازهمه بیقراری میکنم امروز هی بمن میگف بگواینواز دهنم دربیارن اخه مگه یه ادم چقدطاقت دیدن زجرگشیدن عزیزشوداره
هانای عزیزم۹۴/۱۲/۲۶اومدبغل مامانیش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستانه یعنی واقعا امیدی هست بخدا خیلی امیدوارم کردی ممنونتم این دو تا عاشق همدیگه هستن میدونی چند سال همدیگرو میخواستن و بعد از چند سال ازدواج کردن حالا هم که ازدواج کردن اینطوری شد اما دریغ از کوچکترینگلاییه که بخوان از همدبگه بکنن پناه بر خدا انشالله که بتونن بارداری موفقی داشته باشن. یعنی سی دی فور مرده مهم نیست؟
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
اشکالی نداره ماری جون.الهی من برای اون قلب بمیرم بخدا اینطوری حرف بابات رو زدی قلبم اتیش گرفت داره زجر میکشه خدایا خودت کمکش کن فقطهمین.
بعد از زایمان حق شیر دادن رو نداره و نینی فقط باید با شیر خشک تغذیه بشه. چون این ویروس داخل شیر مادر هم وجود داره. برای بانوانی که به این ویروس مبتلا هستن منعی برای بارداری وجود نداره در صورتی که زیر نظر پزشک اقدام به بارداری کنن بچه سالم بدنیا میاد. در ضمن شانس سالم موندن بچه از 100% 99% میباشد.یعنی میزان خطا به زیر 1% میرسه. بیمارستان مسیح دانشوری اگه میرن به دکترشون بگن اگه میزان سی دی 4 بالا باشه تو آزمایش خون HIV منفی نشون داده میشه بعدشم دکترش ی نامه مینویسه براش تا تو کلینیک های باروری برای بارداری اقدام کنن.
ما قربانی دعوای خدا و شیطان هستیم
نه دکتر نیستم اما واسه ی تحقیقی با این بیمارا زیاد برخورد کردم و اینکه اطلاعات این بیماری رو پیدا کردم.این چیزایی که بهت گفتم همه واقعی بود بر اساس مقاله و داستان نبود بهشون بگو مشکلی نداره میتونن لذت پدر و مادر شدن بچشن. و اینکه میگی سی دی 4. چون جنین تو شکم مادر رشد میکنه پس خون مادر تو الویت بیشتری هستش. تا زمانی که دارو مصرف کن و تقویت بشه مثل خیلی های دیگه میتونه ی بارداری خوب داشته باشه. بهش دسترسی داری ی سوال ازش بپرسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی دکتر جیگریه من که خیلی دوسش دارم. بگو به دکتر طبرسی بگه هر وقت که پیشش نوبت داره میخوام باردار بشم. دکتر خودش چون هر 2/3ماه میبیندشون ازشون آزمایش میگیره شرایطشون اوکی باشه خودش نامه میده براشون هم برای بارداری هم برای مرکزی که ازش دارو میگیرن تا داروهاشون تغییر کنه. بپرس خانومه کوتریموکسازول میخوره یا نه؟
مستانه جان اخه من زیاد باهاش راحت نیستم اخه از بعد از این که بیماریشون مشخص شد زیاد همه بهشون گوش زد نمیکنن و خیلی عادی دارن زندگیشون رو میکنن واسه همین احساس میکنم الان اگه ازش بخوام بپرسم ناراحت میشه اما یسری که داشت حرف میزد اسم دکتر رو گفت که شما گفتی برام اشنا بود. بعدش عدیزم چون ما رابطه تقریبا نزدیکی داریم و رفت و امد میکنیم مشکلی که وجود نداره چون گاهی اوقات از راه دور میان یک هفته خونه ما میمونن از راههای ابتدایی که منتقل نمیشه میشه؟