2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین.....

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم بچه میشه سالم بدنیا بیاد اما چطورشو نمیدونم توی برنامه تلویزیونی دیدم
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!
الان سه سال که با هم ازدواج کردن و الان حدود پنج ماه که فهمیدن هر دوتاشون مبتلا شدن. خیلی ادمای محترمی هستن اما مرده زیاد حجامت میرفت و صددرصد از اون طریق گرفتن.
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
وای ماری جون من کاملا درکت میکنم یاد برادرم میفتم
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!
ماری جون من برادرم زود از پا در اومد در واقع به اونجا کشیده نشد ماهیچه قلبش گرفت و فوت کرد
مستانه سی دی فور خونشون نمیدونم چنده اما میدونم که دارو مصرف میکنن اما احتمالا سیستم ایمنی مرده خیلی ضعیف تره چون یه مدت بیمارستان مسیح دانشوری بستری بود و سیگار میکشه بخاطر سیگارش سیستم ایمنیش پایین اما دوتاشون دارو مصرف میکنن .
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
وقتی دارو مصرف میکنن مقاومت بدن در برابر این ویروس بالا میره. اگه میزان سی دی 4 تو بدن خانوم بالای 600 باشه امکان بارداری هست. فقط اینکه به صورت طبیعی نمیتونن باردار بشن چون شوهرشم اسپرماش آلوده است. با روش آی یو آی یا آی وی اف بارداری سالم و بدون خطر میتونن داشته باشن. تو این روش تخمک و اسرم تو محیط آزمایشگاهی شسته شده و برای باروری آماده میشه. در زمان بارداری هم نوع دارو تغییر میکنه تا به جنین آسیبی نرسه.در ضمن زایمان هم به صورت سزارین انجام میشه .
ما قربانی دعوای خدا و شیطان هستیم