2777
2789
عنوان

عواقب بهم خوردن نامزدی؟؟

3762 بازدید | 17 پست

کسایی که تو شهر کوچیک زندگی میکنن بگن

من ۲۲ سالمه یکسال و خورده ای نامزد بودم حالا می‌خوام بهم بزنم، عقد نکردم

به نظرتون این قضیه چقد رو زندگیم تاثیر میذاره؟

تاثیر که میذاره ولی کم و زیادش بستگی به فرهنگ اطزافیانت داره

موردای مشابه رو مرور کن 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر زیادی نداذه چیزیکه زیاده شوهره والا

به هرچی بخوای میرسی!! من دو هدف تو زندگیم دارم! ۱:معلم شدنم۲:کاهش وزن ۱۱کیلویی!!  هرروز قراره علاوه بر تاپیک های شخصی دوتا تاپیک بزنم:  تاپیک غذا و کالریی که اون روز استفاده کردم و تاپیک ساعت مطالعه و حسم نسبت به اون روز...  برا موفقیتم صلوات بفرستید متشکرم... 

بستگی به دیدگاه خودت داره از دیدگاه من نامزدی که فک کنی ادم اشتباهیه هرچه زودتر بیرونش کنی از زندگیت بیشتر تاثیر مثبتشو میبینی

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

چندروز مردم می‌پرسند علل و عوامل 

و بررسی و نصیحت میکنند

بعد بیخیال میشن

برای سری بعد تا محضر علنی نکن

همین که برای دیگران بخوای توضیح بدی کلی انرژی میبره و فشار میاره

۱_چرا میخوای بهم بزنی؟

۲_اگر دلیلت محکمه پس این حرفت خیلی غیرمنطقی و احساسی هست.

۳_اگر بگن خیلی و دیگه بعدش خواستگاری نداری میخوای یه زندکی که بنظرت عاقبت نداره رو بهمین خاطر ادامه بدی؟

۴_با خودت صادق باش اونقدر خطاهای این آدم بزرگ هست که حتی اگر تا آخر عمر مجرد بمونی بهتر از اینه که باهاش بری تو زندگی؟

اینارو برا خودت جواب بدی جواب خودتم دادی

ببخشید طولانی شد.

خودتم تجربه داشتم

حدود یه ماه بحث همه میشه بعد بیخیال میشن . من با پسر عمم بهم زدم چون فامیل بودیم یکم سخت بود ولی الان روزی هزار بار خداروشکر میکنم که بهم زدم و با آدمی که فوق العاده بد دل و سخت گیر یود زدگیمو شروع نکردم

۱_چرا میخوای بهم بزنی؟ ۲_اگر دلیلت محکمه پس این حرفت خیلی غیرمنطقی و احساسی هست. ۳_اگر بگن خیلی و ...

چون سربازه بیکاره خونه نداره ماشین نداره، بهم قول دادن همه شون جور میشه خانوادش خیلی حمایتش میکنن، ولی این یکسال سربازی حتی نگفتن دخترم یه ده هزار پیشت باشه پول شارژت!!! 

گفتن خانواده سر شناسیم کارشو جور میکنیم ولی الان می‌فهمم هیچ جا برش ندارن

نامزدمم عین بچه است همش باید نازشو بکشی به پاش بیای، عصبی میشی بچه بازی در میاره! 

اینقد تو این یکسال حسرت زندگی بقیه خوردم اینقد نداری کشیدم، خانواده خودم وضع مالی خوبی دارن یهو رفتم تو فشار مالی خیلی زیادی، به نامزدمم میگفتم مگه خانوادت نگفتن پشتتن تا میری سرکار ؟ می‌گفت پرتوقعی چه انتظاری داری از خانوادم ! البته درستم می‌گفت ولی روز اول خودشون قول دادن!

حسرت خیلی مراسما و جشنا تو دلم موند ! 

الآنم که مامان و باباش می‌خوان جدا بشن، دو دقیقه پیش مامانشم باباش صداش درمیاد و برعکس

پدرشوهرمم تا دلت بخواد دخالت می‌کنه تو زندگیم اینطوری بپوش اونطوری نپوش، زن نباید سرکار بره باید واسه بچش مادری کنه ، خونه کی میری ؟ کجا میری؟ ، چرا میرید رستوران خرج الکی میکنید؟ ، اینستا پست نذار ما ابرو داریم

حالا که حرف جدایی زدم میگن ببخشید ما اشتباه کردیم جبران می‌کنیم نمی‌ذاریم آب تو دلت تکون بخوره!!

واقعا به جایی رسیدم تحمل یکذره سختی دیگه ندارم ، چرا نباید مثل بقیه همسن و سالام ازدواج کنم؟ اخلاقم و زیباییم زبانزده خانواده خیلی خوبی دارم، روزی که نامزد کردم همه تعجب میکردن چطوررر با همچین شخصی نامزد کردم؟؟ فقط چون خانواده خیلی سرشناسی بودن! الان فهمیدم طبل تو خالی بودن

ببخش طولانی شد دوست داشتم به سوالات جواب بدم خودم هم بتونم دلیلمو بیشتر کشف کنم

چون سربازه بیکاره خونه نداره ماشین نداره، بهم قول دادن همه شون جور میشه خانوادش خیلی حمایتش میکنن، و ...

چقدر نامزدی خودم برام زنده شد.فک کنم اوایل تاپیکام باشه تمام اینارو که گفتی ۹۰ درصدشونو خودم تجربه کردم.با این تفاوت که من بخاطر سنم و حرف مردم نمیخواستم بهم بزنم و اونام تهدیدم کردن یا از مهریه ات بگذر یا همه چی تمومه.و مجبور به تمام کردن اون رابطه شدم بسیار سختم بود از لحاظ عاطفی وابسته شده بودم روحی داغون شدم و ...حداقل تا دو یا سه سال هنوز بهش فکر میکردم ولی بعدش کامل رها کردم و الان میفهمم چه لطفی در حق خودم کردم.مجردی خیلی خیلی بهتر از یه زندگی غلطه