2821
2789
عنوان

یعنی چی جوجو

5233 بازدید | 23 پست

😂🤦🏻‍♀️خیلی ذهنمو درگیر کرده هرکی ب من میخاد تیکه بندازه میگه جوجو😐رلم بهم میگفت جوجو اونروزی پسره با ماشین رد شد گفت جوجورو نگا امروزم سرم پایین بود پسره برگشت گفت جوجو😐😂میخاستم بگم جوجو ننته 

به ریزه میزه ها میگن جوجو؟من عاشق اینم ریزه میزه باشم ولی نیستم متوسطم خیلیم درشت نیستم

مهم نی چقد دورید مهم اینه همیشه تو فکر منید(بی تی اس)میشه صلوات بفرستید برام که به عشقم برسم🥺❤️

جوجه 

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم بره به عشقم میگم جوجو 😂😂😂

از دوس داشتنی و نمکی بودنته ک میگن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

جوجو چه جالب

☹️اونوقت من به رل قبلیم میگفتم نگو بدم میومد میگفت میگم جوجویی دیگه😐😂

مهم نی چقد دورید مهم اینه همیشه تو فکر منید(بی تی اس)میشه صلوات بفرستید برام که به عشقم برسم🥺❤️
رل گذشتم به من گفت توله قهر کردم :/

😂😂😂منم بگن توله ناراحت میشم ب پدر مادر توهین میشه

من دلم بره به عشقم میگم جوجو 😂😂😂 از دوس داشتنی و نمکی بودنته ک میگن

واییی قلبم 😂💔