یااااار مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 1224 عنوان شوهرم 268 بازدید | 15 پست شوهرم قراره چندروز بره ماموریت شهردیگه دلم ازالان گرفته چه کارکنم تونبودش بهم بدنگذره هرجامیرم اذبت میشم خونه ماددم مدامگریه میکنم وابسته امشدید الان غصه گرفتم دوساله ازدواج کردیم 1401/05/20 | 01:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dfuriewiwiwhw عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 1355 واینک ۱۰۰ ها هزار تاپیک باموضوع شوهر😂😐 بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یهصلوات میفرستی؟
taraneh3 عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 1304 اخی پایدار باشین😍 بشین فیلم نگا کن سریال ببین غذای جدید درست کن با دوستات برو بیرون
خیارتلخ عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 1050 ببخشید من واقعا برام سواله اگه دوست داشتی جواب بده شغل همسرت چیه مثلا میرن چیکارمیکنن؟؟من نمیدونم تواطرافیانم نداریم..... چهارمینکاربری 😶😶
یااااار مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 1224 من فقط خونه خودم میمونم و کارای مورد علاقم انجام میدم من مجبورم برم خونه مامانم میترسم و اجازه هم نمیده تنهابمونم
ارشمیدس عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 1742 چند روز اول سخته بعدش عادت میکنی خونه ی مامانت که خوبه راحت نیستی اونجا؟
دخترلجباز٢ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2899 ما جفتمون بخاطر شغلمون خيلي ازهم دوريم ولي الان عادت كرديم البته هنوز ازدواج نكرديم
یااااار مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 1224 چند روز اول سخته بعدش عادت میکنی خونه ی مامانت که خوبه راحت نیستی اونجا؟ من کلا بگوبهشت شوهرم نباشه جهنمه برام میرم تفریح بیرون غروب خیابوناروببینم یادش می افتم دلم میگیره مامانم مسخره ام میکنه که میای اعصابمونوخوردمیکنی ازبس توخودتی وگریه و... خیلی مستقل بودم مجردی الانم هستم ولی عواطفم
نیلی۶۶ عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3817 منم شوهرم میره ماموریتاوایل حساس بود میگفت تنها نباید بمونیالان دیگه عادت کردیم فقط خونه خودم راحتموقتی نیست درسته دلم برش تنگ میشه ولی خیلی کارهای عقب افتادم رو انحام میدم و حتی راحت دور میزنم و نگران نیستم که باید شام و نهار بپزم😂😂 خدایا دوست دارم بیام تو بغلت
یااااار مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 1224 منم شوهرم میره ماموریت اوایل حساس بود میگفت تنها نباید بمونی الان دیگه عادت کردیم فقط خونه خودم را ... از سوسک و..میترسم تابستونه بیاد بدبختم بخاطرهمین تنهانمیمونم موقع خوابم ولابعدازدواج ترسو شدم مجردیم تنها میموندم
نیلی۶۶ عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3817 از سوسک و..میترسم تابستونه بیاد بدبختم بخاطرهمین تنهانمیمونم موقع خوابم ولابعدازدوا ... به نظرم روی خودت کار کن اینجوری بیشتر اذیت میشی.من اگه جایی باشم که سوسک و اینا باشه هرچقدر جیغ بزنم شوهرم کاری نمیکنه تا از اخر خودم مجبور میشم سوسک رو بکشم😥😁از فرصت هات استفاده کن ... سعی کن پیشرفت کنی...مهارت کسب کن...چندسالته؟ خدایا دوست دارم بیام تو بغلت
یااااار مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 1224 به نظرم روی خودت کار کن اینجوری بیشتر اذیت میشی. من اگه جایی باشم که سوسک و اینا باشه هرچقدر جیغ بز ... ۲۳
یااااار مدیر استارتر عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 1224 به نظرم روی خودت کار کن اینجوری بیشتر اذیت میشی. من اگه جایی باشم که سوسک و اینا باشه هرچقدر جیغ بز ... الان تابستونه وگرنه اوقات تحصیل باشه بازسرم شلوغه
نیلی۶۶ عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3817 الان تابستونه وگرنه اوقات تحصیل باشه بازسرم شلوغه دقیقا اوایل من..اشکال بهتر تابستون روزا بلنده بیشار میتونی استفاده کنی...کتاب بخون ... کلاس برو... زبان بخون..منم اوایل مثل تو فاز افسردگی میگرفتم همش هم مبخوابیدمالان پشیمونم که چرا عمرم به باد رفت...🙄تا چشم بهم زدم ده سال گذشت خدایا دوست دارم بیام تو بغلت