2777
2789
یه زمانی قوم ثمود به حضرت صالح گفتن از کوه شتر بیرون بیا تا ایمان بیاریم ولی از زمان پیامبر ص دیگه ...

بخدا با این هجم از بی ایمانی و سر درگمی همه ی اعتقاداتمونو دارن خراب میکنن همش شک و شبهه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم دروغ بگو کلاش

😐😐

خب رفتم دیدم چشام ضعیف زیاد کامل نتونستم ببینم 

ولی رفتم ببینم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خودت عکس گرفتی یا از جایی برداشتی

بابا امشب ماه تقریبا کامله تو عکس این خانوم ماه نصفه ست  این عکس رو الان خودم گرفتم البته واضح نیست داخل ماه ولی ماه کامله 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
بخدا با این هجم از بی ایمانی و سر درگمی همه ی اعتقاداتمونو دارن خراب میکنن همش شک و شبهه

ماه کامل ولی تقریبا این شکل دیدم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یکی بهم بگه چطور خوندین که نوشته یاحسین

با ۲ تا عینک😂😂

حالا من میگم ماه ۱۳ و شب ۱۴ نوشته یا علی

نکاش کن شبیه درسته؟

ولی دنبال نشونه ها باید او دل و عقلمون باشیم

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
امشب شب ۱۳محرم و ماه از این کاملتر هست،بعدشم قدرت دوربین  گوشی تا این حد بالاست که ماه رو نشون ...

منم دارم میگم واسم فرستادن عکسو رفتم نگاه کردم ماه کامل تر از این هست اما بازم یا حسین دیدم تو ماه

حالا من میگم ماه ۱۳ و شب ۱۴ نوشته یا علی نکاش کن شبیه درسته؟ ولی دنبال نشونه ها باید او دل و ...

بچه بودیم اعتقادمون قوی تر بود الان اونجوری نیستیم خیلی ناراحتم این کلیپایی که میفرستن و اخباری که میشنویم ناراحت کنندس