2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایسا برم خودم ببینم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه زمانی قوم ثمود به حضرت صالح گفتن از کوه شتر بیرون بیا تا ایمان بیاریم

ولی از زمان پیامبر ص دیگه ذهن بشر اینقدر رشد کرد که برای اثبات پیامبری یا وجود خدا دنبال نشونه های ظاهری نبودن

حالا نوشته باشه یا حسین یا یا علی یا یه سری رشته کوه تصادفن تو ماه کنار هم قرار گرفته باشن اگر با بصیرت امام رو پذیرفته باشیم چیزی از ایمانمون کم و زیاد نمیتونه بکنه

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
دیدی بگو 

دیدم😍😍

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

امشب که ماه کاملتر از اینه 

اره ولی این شکله 

امشب شب ۱۳محرم و ماه از این کاملتر هست،بعدشم قدرت دوربین  گوشی تا این حد بالاست که ماه رو نشون بده؟این عکسو سه چهارساله موقع محرم پخش میکنن،پارسال و سال قبلترش هم تو سایت میزاشتن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍