2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 47 پست

ای بابا چقد خسیسن! من بابام باغ داره یعنی خدامیدونه که تاحالا نشده به سودش فک کن خرسال همه فامیل واسناهارو دلوت میکنه میگه هرچقددوس دارید بچینید ببرید!اونوقت بعضیا انقد خسیس وچشم تنگ ک به بچه های خودشونم نمیدن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه زایمان کرد بودم تو یه حیاطیم مادر شوهرم و خواهر شوهرم رفتن شمال

به منم گفتم واسه پدر شوهرم و برادر شوهرم غذا درست کنم ده روز رفتن به خدا هیچیم واسم نیاوردن ازون جا گفتن میخداستیم لباس بخریم گفتیم کوچیک بزرگ میشه😑

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
آره بابا میدونم خودم هم بدترشو دارم من فقط برای اینکه شوهرم بفهمه کرم از کیه درست میکردم حتما

شوهرمن هیچ وقت نمیفهمه کرم ازوناس خیلی بهش گوشزد کردم خسته شدم الان هروقت حرف خانوادش میشه فقط سکوت میکنم 

من تازه زایمان کرد بودم تو یه حیاطیم مادر شوهرم و خواهر شوهرم رفتن شمال به منم گفتم واسه پدر شوهرم ...

منم میخام نذارم موقع زایمان بیاد پیشم بمونه بهش میگم بره به غذای پدرشوهر برادرشوهرم برسه بچه دومه ناشی که نیستم

شوهرمن هیچ وقت نمیفهمه کرم ازوناس خیلی بهش گوشزد کردم خسته شدم الان هروقت حرف خانوادش میشه فقط سکوت ...

آهان پس خودت میدونی دیگه اخلاقشو

چون گفتی میونتون خوب شده،گفتم شاید حالا بشه بهانه ای بلکه بفهمه حق با کیه

حالا که نمیفهمه فرق بد و خوب رو

همون بهتر که ندادی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم میخام نذارم موقع زایمان بیاد پیشم بمونه بهش میگم بره به غذای پدرشوهر برادرشوهرم برسه بچه دومه نا ...

اره نزار اصلا به کارات و حرفات فضولی میکنه 

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
ای بابا چقد خسیسن! من بابام باغ داره یعنی خدامیدونه که تاحالا نشده به سودش فک کن خرسال همه فامیل واس ...

هم امسال فروخته هم اون له شده هارو خودش چندین روزه رفته نشسته باغ لواشک و... که به هیچ کس نده شایدم به اون یکی ها داده بااون یکی هامم رابطه ندارم نمیدونم

اره نزار اصلا به کارات و حرفات فضولی میکنه 

سری قبل سردخترمم اصلا نفهمیدم چی به چی شد نذاشت مامانم یه غذای درست وحسابی درست کنه میگفت اخه این مریضه نمیخوره که درست نکن بیچاره هاهم گشنه میموندن

با همچین قدم های محکمی میتونی خودت رو و نیت خوبت رو به همسرت ثابت کنی .. اینها میشه سیاست .  ا ...

وای توروخدا ازین حرفا نزن حرصم میگیره شوهرمن اصلا ازون قبیل شوهرا نیست فک میکنه من هرکاری بکنم وظیفمه نیت چی کشک چی

آهان پس خودت میدونی دیگه اخلاقشو چون گفتی میونتون خوب شده،گفتم شاید حالا بشه بهانه ای بلکه بفهمه حق ...

اینطوری خوب شده که الکی که برای لباس و غذا یاهرچیزی بهونه میگیره من فقط سکوت میکنم چرا چون یه جاریم طبقه بالاس یکی پایین دوس ندارم صدای دعوامونو بشنون فقط میگذرم یامیاد میگه فلان زنداداشم اینکارو کرد اونکاروکردمن فقط گوش میدم وردمیشم و نظرنمیدم

خدایا به حق این ماه عزیز هرکی میخواد میونه دونفرو خراب کنه باکوچیک ترین کاری همونو تو زندگی خودش پیا ...

من و مامانم و خواهرم عاشق عروسمونیم ۱۲ ساله تو زندگیمونه عین خواهریم. عشقمونه. داداشم جرات نداره بهش تو بگه.اوایل زندگی یکم داداشم اذیت کرد باهاش دعوا کرد عقد کرده بود بابام زن داداشم و نگه داشت داداشم و از خونه انداخت بیرون ۳ روز تو خیابونا میچرخید اخر با مادر میونی و غلط کردن راهش داد

روانشناسی کودک