2777
2789
عنوان

خانما برای گرمازدگی چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 31 پست
وای من اصلا عادت ندارم....خیلی گرمه...چجوری طاقت میارید ..من برا دهه محرم اومدم اهواز خونه مامان بزر ...

به سختی منم ی شهر دیگم برای زایمان اومدم خونه ی مامانم

پسر عزیزم خوش اومدی به زندگیم😍💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سختی منم ی شهر دیگم برای زایمان اومدم خونه ی مامانم

عزیزم ان شاالله به سلامتی....اونجا هم شرجیه؟؟؟اهواز خیلی رطوبت داره

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
ارع  خشک نیس،رطوبت داره سیستان وبلوچستان خیلییییییی گرمه لعنتی

اهواز که رتبه اول رو کسب کرده امروز  ...من همیشه تو خونه بودم امروز رفتم نوزادای عمه ام رو بیمارستان ببینم...مامانم گفت نرو،گرمه..لجبازی کردم...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
عزیزم مگه من دکترم که بدونم احتمالا سرم می‌دن  تا الان اگر پامی‌شدی یه شربتی آب یخی درست می‌کر ...

آخه آشپزخونه مامان بزرگم چایی و قهوه دم میدن..خیلی گرمه...مراسم زیارت عاشورایه..سر و صدا زیاده ..کسی موبایلشم جواب نمیده

اهواز که رتبه اول رو کسب کرده امروز   ...من همیشه تو خونه بودم امروز رفتم نوزادای عمه ام رو بی ...

وای عزیزم، مامانت برگشتن😍🥰😍؟

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

وای عزیزم، مامانت برگشتن😍🥰😍؟

آره...داداشم با خودش آوردش اهواز.بابامم این چند روز کربلا بود دیشب اومد ..خداروشکر تا حدی مشکلمون حل شده...

آره...داداشم با خودش آوردش اهواز.بابامم این چند روز کربلا بود دیشب اومد ..خداروشکر تا حدی مشکلمون حل ...

خدا رو شکر عزیزم. انشاالله همیشه زندگیتون پر از صفا و آرامش باشه.

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

سلام خوبی دختر؟ مینام

فک کنم یادت نباشه ولی سال دهم رفیق شفیقم بودی ☺️

با اینکه مجازی باهم بودیم ولی خیلییی دوست داشتم و همیشه به یادت بودم .

همون ک خوزستانی بود . لطفا درخواست دوستیمو قبول کن دلم خیلی برات تنگ شده(هرچند شاید به نظرت مسخره باید من دلم واسه کسی ک دوسال پیش باهاش دردودل میکردم تنگ شده باشه ولی واقعیته، چون اون دوران فقط با تو همصحبت بودم یادم موندی)

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
سلام خوبی دختر؟ مینام فک کنم یادت نباشه ولی سال دهم رفیق شفیقم بودی ☺️ با اینکه مجازی باهم بودیم و ...

سلام  .فکر کردی فقط خودت با معرفتی؟؟

منم هنوز به فکرتم..درخواستت رو قبول کردم