2777
2789
عنوان

خانما برای گرمازدگی چی خوبه؟

708 بازدید | 31 پست

اهوازم...اینجا خیلی گرمه....امروز چند ساعت بیرون بودم حالم خیلی بده،حالت تهوع،سرگیجه...منم عادت ندارم به هوای شرجی..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

خاکشیر

شربت آبلیمو

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت آبلیمو 

شربت کاسنی 

خاک شیر

شربت گلاب 

و یا مخلوطی از اینها 

مثل گلاب و آبلیمو خاکشیر

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
منم جنوب جنوبم خیلیییییییییییی گرممممممه با وجود اینکه کولرم روشنه هنوزم گرمه

وای من اصلا عادت ندارم....خیلی گرمه...چجوری طاقت میارید ..من برا دهه محرم اومدم اهواز خونه مامان بزرگم..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
نیازی به دکتر رفتن که نیست؟خوب میشم؟؟؟

اگه بهتر نشدی برو دکتر ولی به امید خدا بهتر میشی مایعات زیاد بخور

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
بنظرم حتما برو دکتر اگر دیدی بهتر نمیشی  دوغم خوبه

خیلی بی حالم..چشام سیاهی میره

اگه بهتر نشدی برو دکتر ولی به امید خدا بهتر میشی مایعات زیاد بخور

واااای خدا کنه با همینا خوب شم...بهم گفتن بیرون نرو..لجبازی کردم