2789
عنوان

لاکچری کویین

1275 بازدید | 4 پست

سلام خانمای خوشگل من تو پیجم محصولات ارایشی بهداشتی فرانسوی لاکچری کویین دارم خوشحال میشم از پیجم دیدن کنین امروز تخفیف خورده حتما خرید کنین ... من کلاهبردار نیستم من دوساله ازدواج کردم الان ی دختر دارم تمام این دوسال هر سوالی واسم در مورد زندگی و بارداری و بچه پیش میومد از نی نی سایت و تجربه های شما استفاده کردم و الان میدونم که هممون دغدغه پوستی زیبا و صاف و یکرنگ رو داریم انواع سرم ها و کرم پودر و کرم روشن کننده بدن و ...در خدمتونم بانوهای لاکچریbeauty_zakieh

عزیزم من کاری ندارم ولی همچین محصولی در فرانسه وجود نداره، اخلاقی نیست این کار که هر چیزی رو به یه ن ...

محصولات لاکچری کوین در سایت صنعتی اروند به سفارش شرکت دکتر بیز یا همان بازاریابان ایرانیان زمین تولید و بسته بندی می‌شود.

اما نا گفته نماند که فرمولاسیون تمامی محصولات لاکچری کوین تحت لیسانس فرانسه میباشد. و موجبات رقابت این برند را با برند های مطرح اروپایی را فراهم کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوست عزیز من فروشنده این محصول هستم، کرم روز و شب لاکچری کوین متاسفانه تقلبیش تو بازار بسیار زیاده و راه تشخیصشم خیلی سخته. قطعا شما با مصرف کرم تقلبی نتیجه نمیگیرین و کلی باعث آسیب به صورتتون میشه. 

تنها راه تشخیص کرم اصلی اینه که از نماینده های رسمی لاکچری کوین محصولتون رو بخرید. هرکسی این محصول رو بخواد با ضمانت اصل بودن میتونم براش ارسال کنم. 

برای ثبت سفارش به شماره واتساپ 09059063704 پیام بگذارید