2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

688 بازدید | 33 پست

اینجا کسی بوده که زیر ۴۰ سال دکترا گفته باشن یائسه شدی بعد خوب شده باشه و باردار شده باشه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از زایمانم پریود نشدم. الان دو سال و هفت ماهه. فردا میرم ازمایشگاه. فعلا در حال دوا درمانم. ۳ ...

چه درمانی 

گفتن یائسه شدین؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
چه درمانی  گفتن یائسه شدین؟

تا قبلش که هیچ ازمایشی ندادم ولی بعد از چند دوره مصرف دارو دیگه دکترم دید واقعا پریود نمیشم انگار تازه برام ازمایش و سونو نوشته. الانم سه تا امپول پروژسترون زدم که بشم. گفت در شرف هستی. ولی گفت درمانت میکنم 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
من کلا از مجردی پریود نمیشدم با دارو میشدم.با دارو باردارشدم.بعدش دیگ هم‌نشدم تا قرصی چیزی بخورم

من بهم کلا گفتن تخمک نداری دیگه

تا قبلش که هیچ ازمایشی ندادم ولی بعد از چند دوره مصرف دارو دیگه دکترم دید واقعا پریود نمیشم انگار تا ...

یه بچه دارین؟

بازم بچه میخاین؟

یه بچه دارین؟ بازم بچه میخاین؟

اره یه دختر دارم. دکترم گفت باید باردار شی حالا طبق بررسی هایی که از رحمم کرد توی سونو واژینال و اون چیزای علمی که خودشون میگن. شرایط رو بسنجم ولی گفت باید باردار شی تا سال دیگه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
تا قبلش که هیچ ازمایشی ندادم ولی بعد از چند دوره مصرف دارو دیگه دکترم دید واقعا پریود نمیشم انگار تا ...

منم سه تا پروژسترون زدم پریود نشدم رفتم آزمایش و سونو گفتن یائسه شدی 

منم ۳۹ سالمه

چند سالتونه؟ اگر تهرانین برین پیش دکتر میترا فروتن

تهران نیستم