2777
2789
عنوان

نامزدم ...

341 بازدید | 13 پست

نامزدم ب هر کی میرسه عکسمو با ذوق نشون میده🥺

حتی برای خواهراشم یهویی عکسمو میفرسته اونا هم خیلی مهربونن و لطف دارن و قربون صدقم میرن 

قربونش برم میدونم ک از رو دوستداشتنه ولی بنظرتون باعث حسادت بقیه نمیشه؟ نمیدونم اصلا ولی کلا بنظرتون بد نیست ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکی میخواستم 

اینجوری بود

ولی خب 

عمرش کم بود

:)بعید میدونم دیگه همچین فردی و بیابم‌

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم یکی میخواستم  اینجوری بود ولی خب  عمرش کم بود :)بعید میدونم دیگه همچین فردی و بیاب ...

عمر؟

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
عمر؟

عُمر

بله

فوت‌شدن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خدا خوشبخت ترینت کنه قشنگم

دیگه خدا سیاه بختم‌کرد 

جونی ندارم‌دیگه بخاطر مادرم‌سرپاهم

پایدار انشالله  بهش بگو مراعات کنه چشم نخورین بلاخره  زیاد خوب نیست خوبی رابطه رو بگی&nbs ...

ممنون عزیزم

اصلاااا ب این چیزا اعتقاد نداره ولی من خودم خوشم نمیاد بقیه بدونن 

عُمر بله فوت‌شدن

خدا بیامرزه عزیزم

ناراحت شد

فکر کردم عمر رابطه رو میکید😔

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
خدا بیامرزه عزیزم ناراحت شد فکر کردم عمر رابطه رو میکید😔

نه جانم 

خدا عزیزاتو حفظ کنه برات

نه جانم  خدا عزیزاتو حفظ کنه برات

❤️