2777
2789
همین امروز صبح رفتم سینره خریدم اصلا خوشم نمیاد نمی دونم چیکارش کنم فقط پولم حیف شد
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام یه دکتر خوب و معروف برا من ضد آفتاب ژله ای بتیس اس پی اف 46 تجویز کرده عالیییییییه. خیلی راضیم درست مثل ژل آلوئه وراست بیرنگ و رو پوست حالت کثیفی و چربی ایجاد نمیکنه. قیمتشم خیلیییی مناسب. حدود 14 هزار تومن.
اللهم صل علی محمد و آل محمد. استغفر الله ربی و اتوب الیه. اللهم صل علی محمد و آل محمد. خدایا به ما فرزند سالم، صالح، عاقبت بخیر، خوش روزی و خوش قدم ، صبور، با ایمان،دوستدار امام حسین و خوش چهره عنایت فرما. اللهم صل علی محمد و آل محمد.
مرطوب کننده الارو فک کنم 35 تومن بود از ضد آفتابش خبری ندارم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد. استغفر الله ربی و اتوب الیه. اللهم صل علی محمد و آل محمد. خدایا به ما فرزند سالم، صالح، عاقبت بخیر، خوش روزی و خوش قدم ، صبور، با ایمان،دوستدار امام حسین و خوش چهره عنایت فرما. اللهم صل علی محمد و آل محمد.
دوستان کدوم رنگ وشماره اش حالت یه کرم پودر طبیعی واسه پوشانندگی داره ؟ یکی از کاربرا نوشته بود که حتی واسه مهمونیام کرم پودر نمیزنم
فروش عطرهای برند بدون جعبه با ضمانت مرجوع fatimemar@https://t.me/j oinchat/AAAAAD9XXE-ToRiJjKY1cg
ضد آفتابی که توش کرم پودر باشه به مرور باعث جوشهای چرکی میشه من تجربه شو دارم.جلو آفتاب مواد کرم پودرش میره داخل منافذ پوست و راهشونو میبنده و باعث جوشای وحشتناک میشه.
بستگی به رنگ پوست خودت داره؟ پوستت چه رنگیه؟ من سفیدم بژ روشن میزنم. همکارم پوستش از من تیره تره بژ طبیعی رو میزنه. اونایی هم که تیره دوست دارن میگن کاراملیش خیلی خوبه
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند