2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 219 پست
من که اونو نزدم که الان بخوام کس دیگه ای رو بزنم اصلا دلم نمیاد اون منو میزد که هنوزم دارم تاوان کت ...

کتکککککتتتتت میزد اونم تو عقد؟؟؟؟بعد میگی عشقم عشقم

😳😳😳😳😳😳😳😳اصن برق از کله ام پرید خدا شاهده 

چجوری نزاشتن یا شوهرت به حرف اونا گوش کرد

مادرشوهرم با فضولی کردن و حرف اوردن و حرف بردن کاری کرد که به گوش خانوادم برسه و منم بار اخر که دیگه از حرفاش حالم بد شد مخصوصا وقتی بهم گفت روانی و منم همه چیو لو دادم و خانوادمم فهمیدن که اینجوری بوده رفتار همسرمو خانوادش گفتن فقط طلاق و درست بشو نیستن اینا

حتی الانم دست از سرمون برنمیدارن چون نمیدونستن پسرشون چه کارا و رفتارایی با من داشته و پشیمون شدن وقتی دیدن مقصر پسرشونه

همسرم فقط حرفای منو برای اونا میبرده و نمیگفته خودمم چه کارایی کردم و خودشو خوب جلوه میداده و هر چی رفتار بد از پدر و مادرشم دیده بود انجام میداد به جایی اینکه به عنوان تجربه ازشون استفاده کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کتکککککتتتتت میزد اونم تو عقد؟؟؟؟بعد میگی عشقم عشقم 😳😳😳😳😳😳😳😳اصن برق از کله ام پرید خدا شاهد ...

دو بار در حد مرگ کتکم زد که نزدیک بود بمیرم که خودشم ترسیده بود ولی بیشتر از دوبار دست روم بلند کرد

جرمت چی بود حالا که در این حد کتک خوردی ؟؟؟

یه بار بخاطر این بود که میگفت چرا یه بار خداحافظی کردی تو که همیشه دوبار خداحافظی میکنی

یا میگفت چرا امتحان انلاین داشتی به من نگفتی

چرا تا ساعت ۱۲ ظهر خابیدی

چرا زنگ زدم جواب ندادی

و...

یه بار بخاطر این بود که میگفت چرا یه بار خداحافظی کردی تو که همیشه دوبار خداحافظی میکنی یا میگفت چر ...

یا امام زاده قلقلی علیه رحمه ،،،چند وقت عقدش بودی ؟؟؟سنتی یا بوی فرندت بود ازدواجتون ؟؟؟

از چه نظر حواس جمع نبودم؟! ۱۹ سالمه 

البته سنتم کم‌بوده ،،،هشت ماهه خیلیه واسه شناخت طرف مقابل باید خیلی زودتر پی میبردی چطور آدمیه یا حداقل خونوادت باید بیشتر دقت میکردن 

البته سنتم کم‌بوده ،،،هشت ماهه خیلیه واسه شناخت طرف مقابل باید خیلی زودتر پی میبردی چطور آدمیه یا حد ...

اصلا خودشو نشون نمیداد اوایل و هر کی میدیدش میگفت بهترینه ولی این اواخر دیگه نتونست نقش بازی کنه و ماهم روی این خونواده خیلی شناخت داشتیم ولی وقتی وصلت کردیم دیدیم از دور فقط خوبن 

اصلا خودشو نشون نمیداد اوایل و هر کی میدیدش میگفت بهترینه ولی این اواخر دیگه نتونست نقش بازی کنه و م ...

من به این نتیجه رسیدم همونقدر که خونواده های بی آبرو خطرناکن خونواده های ساکتو زیادی آبرومندم خطرناکن 

من به این نتیجه رسیدم همونقدر که خونواده های بی آبرو خطرناکن خونواده های ساکتو زیادی آبرومندم خطرناک ...

اره دقیقا و میگن از ان نترس که های و هویی دارد از ان بترس که سر به زیر دارد

اره دقیقا و میگن از ان نترس که های و هویی دارد از ان بترس که سر به زیر دارد

بی آبرو که بی آبرو هست ولی خونواده های زیادی ساکت آروم به احتمال زیاد مشکلات روانی دارن ،،،دیدم که میگما 

بی آبرو که بی آبرو هست ولی خونواده های زیادی ساکت آروم به احتمال زیاد مشکلات روانی دارن ،،،دیدم که م ...

اره و خدا برای کسایی که میدونن بچشون مشکل داره یا خودشون مشکل دارن و توانایی تحمل عروس یا داماد رو ندارن نسازه که بقیه رو بدبخت میکنن و میگن زن بگیره درست میشه یا شوهر کنه درست میشه