راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
😂😂😂😂😂خب شما هنوز هیچی نشده داری دعوا میکنی باهاشون ،،،تو اگه زنش میشدی قطع به یقین میشدی یکی از ...
اتفاقا برعکس
اونا بودن که دعوا درست میکردن و من سکوت میکردم که از سکوت من سواستفاده کردن و فکر کردن بلد نیستم از حق خودم دفاع کنن درحالی که من احترامشونو میگرفتم و تحمل میکردم
اتفاقا برعکس اونا بودن که دعوا درست میکردن و من سکوت میکردم که از سکوت من سواستفاده کردن و فکر کردن ...
در حال این نشون میده این نرسیدن به صلاحت بوده و شما یه تشکر حسابی به خدا بدهکاری،،،خدا اینقدر مهربون هست که غیرمستقیم هزار جور علامت بهت بده که این آقا تکیه گاهت نمیشه ،،،برو از اونایی که زندگیشون مزخرفه بپرس چقد خدا از این علامتا داده و اینا نادیده گرفتن و الان از همون خدا طلبکارن که ما چ گناهی کردیم که این وضعمونه
در حال این نشون میده این نرسیدن به صلاحت بوده و شما یه تشکر حسابی به خدا بدهکاری،،،خدا اینقدر مهربون ...
اره واقعا
خودمم قبول دارم که مقصر اصلی خود همسرمه که رازدار من نبود و از من طرفداری نمیکرد و میگفت میترسم خانوادم نفرینم کنن و اونا درست میگن با این حرفاش دیوونم میکرد ولی میگفتم عیب نداره میگذره درست میشه ولی نشد
از من به شما نصیحت ،،،این دوران بهترین دوران زندگیه و هر کسی سعی میکنه بهترین خودشو به طرف مقابلش نشون بده وقتی تو این دوران از بودن با هم لذت نمیبرین یعنی بعدن واویلاس ،،،مغزتو کوچیک نکن که صبح تا شب به این موضوع فکر کنی و عاصی بشی ،،،برو یه دختر لاغر مردنی گیر بیار که مطمینی زورت بهش میرسه دعوا راه بنداز قد سگ بزنش که دلت خنک شه