مادرشوهرم انقدر دخالت میکرد و شوهرمو پر میکرد که همش دعوامون میشد و این اواخرم کار به کتک کاری رسید ولی بازم سکوت کردم که خانوادم نفهمن چون میدونستم بفهمن میگن فقط جدا شو
ولی بار اخر که بحثمون شد مادرشوهرم فهمید و با فضول بازیاش و تهمت زدن به من کاری کرد که دیگه مثل توپ بترکم و اتفاقایی که افتاده رو برای خانوادم بگم ولی هنوزم به طور کامل نگفتم براشون چون بفهمن بدتر میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب حالا دسته رو بذار گوشه اتاقت و اهنگو پلی کن و براش برقص و فک کن عشقت اون دسته تیه،،،اگع تونستی با دسته تی ارتباط بگیری یعنی میتونستی یه عشق رو به سرانجام برسونی اگرم نه که هیچی چون خیلی از عشقایی که براشون بال بال میزنیم در همین حدن
کسی ک از اول کار انقدر بچه ننس و اجازه میده مامانشدخالت کنه و بخاطر حرف مامانت دست رو تو بلند میکنه ارزش داره ک تو بخاطرش غصه بخوری
تمومش کن بره پیش مامانش تا بفهمه چیو از دست داده
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️