2821
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 219 پست
اره اگه دوستش نداشتم این همه مدت گند اخلاقیای خانوادشو تحمل نمیکردم و کارای خودشو تحمل نمیکردم 

😂😂😂😂😂خب شما هنوز هیچی نشده داری دعوا میکنی باهاشون ،،،تو اگه زنش میشدی قطع به یقین میشدی یکی از خواهران منصوریان و عشقتم کیسه بوکست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂😂😂😂خب شما هنوز هیچی نشده داری دعوا میکنی باهاشون ،،،تو اگه زنش میشدی قطع به یقین میشدی یکی از ...

اتفاقا برعکس

اونا بودن که دعوا درست میکردن و من سکوت میکردم که از سکوت من سواستفاده کردن و فکر کردن بلد نیستم از حق خودم دفاع کنن درحالی که من احترامشونو میگرفتم و تحمل میکردم 

اتفاقا برعکس اونا بودن که دعوا درست میکردن و من سکوت میکردم که از سکوت من سواستفاده کردن و فکر کردن ...

در حال این نشون میده این نرسیدن به صلاحت بوده و شما یه تشکر حسابی به خدا بدهکاری،،،خدا اینقدر مهربون هست که غیرمستقیم هزار جور علامت بهت بده که این آقا تکیه گاهت نمیشه ،،،برو از اونایی که زندگیشون مزخرفه بپرس چقد خدا از این علامتا داده و اینا نادیده گرفتن و الان از همون خدا طلبکارن که ما چ گناهی کردیم که این وضعمونه

در حال این نشون میده این نرسیدن به صلاحت بوده و شما یه تشکر حسابی به خدا بدهکاری،،،خدا اینقدر مهربون ...

اره واقعا 

خودمم قبول دارم که مقصر اصلی خود همسرمه که رازدار من نبود و از من طرفداری نمیکرد و میگفت میترسم خانوادم نفرینم کنن و اونا درست میگن با این حرفاش دیوونم میکرد ولی میگفتم عیب نداره میگذره درست میشه ولی نشد

عقد کردیم

از من به شما نصیحت ،،،این دوران بهترین دوران زندگیه و هر کسی سعی میکنه بهترین خودشو به طرف مقابلش نشون بده وقتی تو این دوران از بودن با هم لذت نمیبرین یعنی بعدن واویلاس ،،،مغزتو کوچیک نکن که صبح تا شب به این موضوع فکر کنی و عاصی بشی ،،،برو یه دختر لاغر مردنی گیر بیار که مطمینی زورت بهش میرسه دعوا راه بنداز قد سگ بزنش که دلت خنک شه 

از من به شما نصیحت ،،،این دوران بهترین دوران زندگیه و هر کسی سعی میکنه بهترین خودشو به طرف مقابلش نش ...

من که اونو نزدم که الان بخوام کس دیگه ای رو بزنم اصلا دلم نمیاد

اون منو میزد که هنوزم دارم تاوان کتک ها و حرص خوردنای اون موقع رو پس میدم

اره همه میگن حتی نتونسته جلوی خودشو بگیره که حداقل بعد ای عروسی خودشو نشون بده که دیگه به سختی بشه جدا شد 

2823
2791
2779
2792