2821
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 219 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حسرتش خیلی قشنگ تر از زمانی هست ک با عشقت زیر ی سقفی ولی اون زیرآبی می‌ره..هه..کاش منم همیشه حسرتش ب ...

‏نرسیدن خیلی بهتر از اینه که برسی و بفهمی چیزی که میخواستی نبوده !

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
😭😭😭

میشه بپرسم مشکلت چیه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
‏نرسیدن خیلی بهتر از اینه که برسی و بفهمی چیزی که میخواستی نبوده !

دقیقا 😔😔😔

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

گلم می‌دونی چیه مطمئن باش اگه نشده حتما به صلاحت نبوده 

آدم بعضی موقع ها یه چیزی رو میخواد ولی نمیدونه به صلاحش نیست اینقدر دعا میکنی نذر و نیاز خدا مجبور میشه یکاری کنه که قشنگ بهت ثابت بشه که صلاح نبوده 

اگه نشده هیچ وقت ناراحت نباش خدا بهتر از تو می‌دونه 

از نامزدم دارم جدا میشم  الان در حال حاظر عقد هستیم

چرا جدا میشی دلیلش چیه

کاش اصلا خدا کسی که قسمتش با ما نیست رو باهامون اشنا نکنه

خیلی چیزا تو لحظه سخت و ناراحت کنندن

بعدا به اون لحظه ها میخندی یا حتی یادت نمیاد یه روزایی داشتی ک تو اون لحظه ارزوی نرگ داشتی فکر میکردی دیگع از غصه زنده نمیمونی

خیلی دردا ادمو بزرگ میکنه

راه رو واسه اتفاقای بهتر باز میکنه

2823
2791
2779
2792