2821
2789
عنوان

حسرت

1967 بازدید | 219 پست

حسرت عروسی و رقصیدن برای کسی که دیوانه وار دوسش دارم

حسرت زندگی با عشقم

حسرت همه ی کارهایی که میخواستیم باهم انجام بدیم روی دلم مونده 

چی کار کنم دارم دیوونه میشم؟!😭

فقط از خدا میخوام حقمو از کسایی که باعث شدن به این روز بیفتم بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش به همین راحتیا بود

من دعا کردم تو همین شبا گفتم یه عشق واقعی میخوام ولی شب خوابیدم صبح بلند شدم دیگه عاشقش نبودم ولی هنوزم عشق واقعی پیدا نکردم ایشالله پیدا کنم

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋

حسرتش خیلی قشنگ تر از زمانی هست ک با عشقت زیر ی سقفی ولی اون زیرآبی می‌ره..هه..کاش منم همیشه حسرتش ب دلم میموند😔😔😔😔

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

این دنیا مال ما نیس عزیزکم😊💔

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792