راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب ترکیه طبیعتش قشنگه ولی واقعن کربلا چی داره؟ آدم باید واسه چی بره تو یه همچین شهر کثیفی که نه طبیعت داره و نه بافت مدرن شهری و نه هیچ جاذبهی توریستیای
امام حسین ک میشناسی اونجاست همونو ک محرم براش سینه میزنی
من میشاشم به گور حسین، من برای گور به گور شدن دشمنم جشن میگیرم نه عزاداری. حسین همون کسی بود که گفت مردهای ایرانی رو باید گردن زد و زنهاشونو توی بازار فروخت
تو رفتی ک میگی شهر کثیف؟؟؟؟ تو ترکیه رفتی ک صدر صد میگی طبیعتش قشنگه؟یافقط از روعکس فیلمها
من نرفتم، هر کی که رفته میگه خیلی شخر کثیفیه، ترکیه هم که نیازی به دیدن نداره، وقتی میدونی قسمتی از ترکیه توی قارهی اروپاست مشخصه دیگه چه طبیعتی داره.
تو ازکجا میدونی ک امام حسین همچین حرفی زده بگو ماهم بریم بقیه حرفاشون بخونیم😏
کتاب بحارالانوار رو بخون، یا معانیالاخبار شیخ صدوق رو، اینا کتب معتبر فقه شیعهست و هیچکس نمیتونه منکرش بشه، کسی که بگه اینها دروغه در واقع داره کل دینش رو زیر سوال میبره، چون دینش بر مبنای همین کتب بهش تحمیل شده.