2777
2789

مادربزرگ من ۶۵ سالشه 😑 میخواد بره کربلا😐

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ترکیه عزیزم تو برو ترکیه

خب ترکیه طبیعتش قشنگه ولی واقعن کربلا چی داره؟ آدم باید واسه چی بره تو یه همچین شهر کثیفی که نه طبیعت داره و نه بافت مدرن شهری و نه هیچ جاذبه‌ی توریستی‌ای

امام حسین ک میشناسی اونجاست همونو ک محرم براش سینه میزنی

من میشاشم به گور حسین، من برای گور به گور شدن دشمنم جشن میگیرم نه عزاداری. حسین همون کسی بود که گفت مردهای ایرانی رو باید گردن زد و زنهاشونو توی بازار فروخت

خب ترکیه طبیعتش قشنگه ولی واقعن کربلا چی داره؟ آدم باید واسه چی بره تو یه همچین شهر کثیفی که نه طبیع ...

تو رفتی ک میگی شهر کثیف؟؟؟؟

تو ترکیه رفتی ک صدر صد میگی طبیعتش قشنگه؟یافقط از روعکس فیلمها

عاشقتم همسرجاان😍❤
تو رفتی ک میگی شهر کثیف؟؟؟؟ تو ترکیه رفتی ک صدر صد میگی طبیعتش قشنگه؟یافقط از روعکس فیلمها

من نرفتم، هر کی که رفته میگه خیلی شخر کثیفیه، ترکیه هم که نیازی به دیدن نداره، وقتی میدونی قسمتی از ترکیه توی قاره‌ی اروپاست مشخصه دیگه چه طبیعتی داره.

تو ازکجا میدونی ک امام حسین همچین حرفی زده بگو ماهم بریم بقیه حرفاشون بخونیم😏

کتاب بحارالانوار رو بخون، یا معانی‌الاخبار شیخ صدوق رو، اینا کتب معتبر فقه شیعه‌ست و هیچکس نمیتونه منکرش بشه، کسی که بگه اینها دروغه در واقع داره کل دینش رو زیر سوال میبره، چون دینش بر مبنای همین کتب بهش تحمیل شده.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز