2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم خوبی 

نازنینم چرا غمگینی؟بخند دورت بگردم که دنیا ارزش لحظه ایی غصه خوردنت رو نداره من همین تا چند لحظه پیش انقدر حالم بد بود رفتم حموم غسل صبر کردم و ۱۰۰ تا صلوات برای شادی امام زمان فرستادم تا اروم شدم!

سعی کن فقط سخت نگیری که اکثرا همینیم ینی نمیتونیم ما زوجین حرف همو قشنگ درک کنیم فقط بهش به عنوان خواسته ی پروردگاه نگاه کن که اینقدر بین زن ومرد فرق هست امیدوارم حال دلت هرچه زودتر خوب بشه❤❤❤

همسر منم منو نمی‌فهمه هرکاری هم کردم که بفهمه بازم نفهمید

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
سلام گلم خوبی  نازنینم چرا غمگینی؟بخند دورت بگردم که دنیا ارزش لحظه ایی غصه خوردنت رو نداره من ...

تو چند تا تاپيك نظراتتون توجهم رو جلب كرد چقدر پر از عشق و انرژي مثبت هستين خدا مثل شما رو زياد كنه❤️❤️❤️💋

گلم سخت نگیر قریون دلت برم امیدوارم حال دلت هرچه زودتر خوب بشه به تاپیک اخرم سر بزن حتما بگو دعات کن ...

برای منم دعاکن دلم خونه 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘