2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

184 بازدید | 39 پست

هر چه میخواهد دل تنگت بگو 

غم دلت چیه 

البته الهی که هیچ غمی نداشته باشین 🖤

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد گرفتم حتی تو مجازی هم نمیشه در مورد احساسات حرف زد چون کسی واقعا متوجه نمیشه بهت میخندن و قضاوتت میکنن

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

غم دلم اینه  همسرم یکساله سفر کرد وطفلی بچهام 

دق شدن در حسرت ی ه پارک رفتن یه بستنی غذا و .....

هستن ایشالله هیچکس تحربه نکنه

همسرم تمام زندگیم بود بارفتنش ...دنیا جهنم شد چرا فکر۳تا بچه رو نکرد چرا ..😭
دعا می کنم هر چه زودتر این بیماری ریشه کن بشه تا مردم به زندگی عادی برگردن❤️

الهی آمین

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
دوستم حالش خوب نیس🥺🥺💔 میشه لطفا واسش دعا کنیددد @یکدانه_هسدم    

چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما 

یاد گرفتم حتی تو مجازی هم نمیشه در مورد احساسات حرف زد چون کسی واقعا متوجه نمیشه بهت میخندن و قضاوتت ...

بله ولی خب دله دیگه یه وقتایی احتیاج به شنیده شدن 

دوستی ندارم که تا بگویم دلم گرفته !  بگوید کِی کجا باشم 🙂🚶‍♀️🚶‍♀

کی از اینا داره اصلا 🥺

غم دلم اینه  همسرم یکساله سفر کرد وطفلی بچهام  دق شدن در حسرت ی ه پارک رفتن یه بستنی غذا ...

الهی خدا به دلتون صبر و به حق این شبا امام حسین علیه السلام گره از کارتون باز کنن