2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 39 پست
الهی که تموم میشه و به زودی نی نی تونو اول تو وجودتون بعدم تو بغلتون حس میکنین 

شش ساله بچه ندارم  فقط چون میترسم  ،دو سه بار رفتم مشاوره ،یبار رفتم روانشناس ،اصلا نمیتونم بااین ترس کنار بیام 😢😢😢😢خیلی دارم اذیت میشم 

همینطوره ، من تو زندگیم هر چی نداشتم دنیا با رسم شکل تو چشام فرو میکرد . این بده که هر وقت کمبودی دا ...

کاملا درسته 

کاش که درکمون بره بالا و برای هم به جای زخم مرهم باشیم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوهوم🥺😍 قربونت برمممم😙❤️ نمیدونم بخدا یهو حالش بد شد خواهرش به دوست صمیمش گفت .. دوستشم به من گ ...

عزیز دلم 

الهی که همیشه هم حال خودتون و دوستتون خوب باشه 

الهی که جفتتون بی غم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
شش ساله بچه ندارم  فقط چون میترسم  ،دو سه بار رفتم مشاوره ،یبار رفتم روانشناس ،اصلا نمیتون ...

عزیزم الهی به حق این شبا امام حسین علیه السلام گره از کارتون باز کنن و این ترسو از دلتون بر دارن و جاشو پر از آرامش کنن 

قربونت برممم مرسی واسه دعای قشنگت🥺😍 همچنین خودت مهربون🙂💝

مرسی ازت 🙂💛

شش ساله بچه ندارم  فقط چون میترسم  ،دو سه بار رفتم مشاوره ،یبار رفتم روانشناس ،اصلا نمیتون ...

معمولا به هر چی زیاد فکر کنی ازش تو سرت یه بت میسازی و همیشه ازارت میده . به لحظه زایمان فکر نکن به بچه ات وقتی تو بغلته وقتی داره بهت میخنده فکر کن تصورت رو به سمت درد نیار الان همه چی پیشرفت کرده درد خیلی کمه و روش های زیادی هست و درد یه لحظه است ولی اون بچه تموم اون لحظات سخت رو برات قابل تحمل میکنه . کار خداست.

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂