پسرمسروش مدیر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 1973 عنوان غلت زدن | مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 32 پست سلام دوستان پسرم ۲۸ هفته با وزن ۱۱۰۰ به دنیا اومد الان ۸ ماهش تموم شده ولی هنوز نمیتونه غلت بزنه واین منو خیلی نگران کرده یعنی پسرم مشکلی داره؟ 1401/05/18 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم۱۴۸۶ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3266 راستی پسر من هنوز مستقل راه هم نمیره فقط دست میگیره و بلند میشه دکتر میگه هیچ مشکلی نداره نبردیش گفتار درمانی؟؟من امروز بردمش پیش فوق تخصص مغز و اعصاب ازش تست سنجش تکامل و نوار چشم گرفتگفت حرکاتش دقیقا مثل زمانیه که باید بدنیا می اومد گفت تا دوسالگی تو همه چی ممکنه تاخیر داشته باشن
پسرمسروش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 1973 نبردیش گفتار درمانی؟؟ من امروز بردمش پیش فوق تخصص مغز و اعصاب ازش تست سنجش تکامل و نوار چشم گرفت گ ... نه هنوز نبردم چون دکترش میگه مشکلی نداره و فعلا نیازی نیست ببری گفتار درمانی خب خداروشکر ، بچه های نارس تا وقتی که همه کارای تکاملی رو انجام بدن پدر و مادر پیر میشن دقیقا دکتر به من گفت تا دوسالگی تو هر چیزی ممکنه تاخیر داشته باشه
مریم۱۴۸۶ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3266 خب خداروشکر انشالله هر چه زودتر هم راه میافته هم حرف میزنهبخدا منم نصف عمرم تو این ۶ ماه رفتدیگه برای هیچی بغیر چکاپ دکتر نمیبرمش
بهاروالهه عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 1110 آره دو ماه و نیم زودتر به دنیا اومده بعضی بچه ها اصلا غلت نمیزنن و جهشی مرحله بعدی رو میرن اصلا نگران نباش منم خیلی غصه میخوردم الان میگم چقدر بیکار بودما اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ترنم۲جیگر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 4042 نه فقط هوشی زبانیش زودتر و بیشتر از هوش حرکتیشه چنین بچه هایی زودتر به حرف میفتند و راه رفتنشون دیرتر .بلعکس هم هست زودترراه میفتندولی دیرتر حرف میزنند
baranjan00 عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2294 فرم های پایش انلاین کودک پر کن اگر دیدی کم هست حتما با پزشک مشورت کن بچه های نارس نیاز به رسیدگی بیشتری دارن کتاب پله های تکامل کودک با مامان دکتر از دکتر خدیجه ظریفی بخون
پسرمسروش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 1973 خب خداروشکر انشالله هر چه زودتر هم راه میافته هم حرف میزنه بخدا منم نصف عمرم تو این ۶ ماه رفت دیگه ... ممنون ان شاا... کار خوبی میکنی الکی به خودمون استرس وارد میکنیم
پسرمسروش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 1973 بعضی بچه ها اصلا غلت نمیزنن و جهشی مرحله بعدی رو میرن اصلا نگران نباش منم خیلی غصه میخوردم ال ... منم خداروشکر الان بچم هم غلت میزنه سینه خیز چهار دست و پا میره ولی دکتر بهم میگفت اگه غلت نزد باید mri بده نوار مغز بگیره خلاصه که کلی ما رو ترسوند
پسرمسروش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 1973 نه فقط هوشی زبانیش زودتر و بیشتر از هوش حرکتیشه چنین بچه هایی زودتر به حرف میفتند و راه رفتنشو ... بله درسته ان شاا... پسر منم زودتر حرف بزنه
پسرمسروش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 1973 فرم های پایش انلاین کودک پر کن اگر دیدی کم هست حتما با پزشک مشورت کن بچه های نارس نیاز ... باشه ممنون عزیزم
ترنم۲جیگر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 4042 منم خداروشکر الان بچم هم غلت میزنه سینه خیز چهار دست و پا میره ولی دکتر بهم میگفت اگه غلت نزد باید ... وتی تو رو خدا به حرف این دکترهای پول پرست بچه ات را امتحان نکن صبر کن بپرس شاید ارثی به کسی رفته و بعد یکدفعه خوب میشه
پسرمسروش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 1973 وتی تو رو خدا به حرف این دکترهای پول پرست بچه ات را امتحان نکن صبر کن بپرس شاید ارثی به کسی رفته و ب ... باشه ممنون عزیزم فعلا یه مدت دیگه صبر میکنم بعد میبرم دکتر گاهی اوقات ماما ، بابا میگه ها ولی همیشه نه نمیگه
ترنم۲جیگر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 4042 باشه ممنون عزیزم فعلا یه مدت دیگه صبر میکنم بعد میبرم دکتر گاهی اوقات ماما ، بابا میگه ها ولی همیشه ... گلم حتما ارثی داریند کسی که دیر راه بیفته .قدیم که بچه ها را این کار نمیکردند زانو بچه را را چرب میکردند نمیدونم ابگوشت وبادام میداند