2777
2789
عنوان

غلت زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 32 پست
راستی پسر من هنوز مستقل راه هم نمیره فقط دست میگیره و بلند میشه دکتر میگه هیچ مشکلی نداره

نبردیش گفتار درمانی؟؟

من امروز بردمش پیش فوق تخصص مغز و اعصاب ازش تست سنجش تکامل و نوار چشم گرفت

گفت حرکاتش دقیقا مثل زمانیه که باید بدنیا می اومد گفت تا دوسالگی تو همه چی ممکنه تاخیر داشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبردیش گفتار درمانی؟؟ من امروز بردمش پیش فوق تخصص مغز و اعصاب ازش تست سنجش تکامل و نوار چشم گرفت گ ...

نه هنوز نبردم چون دکترش میگه مشکلی نداره و فعلا نیازی نیست ببری گفتار درمانی 

خب خداروشکر ، بچه های نارس تا وقتی که همه کارای تکاملی رو انجام بدن پدر و مادر پیر میشن 

دقیقا دکتر به من گفت تا دوسالگی تو هر چیزی ممکنه تاخیر داشته باشه 

آره دو ماه و نیم زودتر به دنیا اومده

بعضی بچه ها اصلا غلت نمیزنن و جهشی مرحله بعدی رو میرن اصلا نگران نباش 

منم خیلی غصه میخوردم الان میگم چقدر بیکار بودما

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فرم های پایش انلاین کودک پر کن 

اگر دیدی کم هست حتما با پزشک مشورت کن 

بچه های نارس نیاز به رسیدگی بیشتری دارن 

کتاب پله های تکامل کودک با مامان دکتر از دکتر خدیجه ظریفی بخون 

بعضی بچه ها اصلا غلت نمیزنن و جهشی مرحله بعدی رو میرن اصلا نگران نباش  منم خیلی غصه میخوردم ال ...

منم خداروشکر الان بچم هم غلت میزنه سینه خیز چهار دست و پا می‌ره ولی دکتر بهم می‌گفت اگه غلت نزد باید mri بده نوار مغز بگیره خلاصه که کلی ما رو ترسوند

منم خداروشکر الان بچم هم غلت میزنه سینه خیز چهار دست و پا می‌ره ولی دکتر بهم می‌گفت اگه غلت نزد باید ...

وتی تو رو خدا به حرف این دکترهای پول پرست بچه ات را امتحان نکن صبر کن بپرس شاید ارثی به کسی رفته و بعد یکدفعه خوب میشه

وتی تو رو خدا به حرف این دکترهای پول پرست بچه ات را امتحان نکن صبر کن بپرس شاید ارثی به کسی رفته و ب ...

باشه ممنون عزیزم فعلا یه مدت دیگه صبر میکنم بعد میبرم دکتر گاهی اوقات ماما ، بابا میگه ها ولی همیشه نه نمیگه

باشه ممنون عزیزم فعلا یه مدت دیگه صبر میکنم بعد میبرم دکتر گاهی اوقات ماما ، بابا میگه ها ولی همیشه ...

گلم حتما ارثی داریند کسی که دیر راه بیفته .قدیم که بچه ها را این کار نمیکردند زانو بچه را را چرب میکردند نمیدونم ابگوشت وبادام میداند