2777
2789
عنوان

میگم همه شوهرا همینن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 53 پست
من زورم بهش نمیرسع 😂😂ته ته زدنم گاز گرفتنه 😂 خودشم میگه جوجه یه مشت بزنم ک میری تو کما 😂

من هر کی رو دوست داشته باشم دلم میخواد بگیرم اینقدر بزنمش و گازش بگیرم جونش بالا بیاد😐

میدونم دوست داشتنم یکم خشنه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوگولی کجا بود خواهر غرورشون حد نداره اعصاب صفر ولی دوست داشتنین  

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

من هر کی رو دوست داشته باشم دلم میخواد بگیرم اینقدر بزنمش و گازش بگیرم جونش بالا بیاد😐 میدونم دوست ...

😐😂😂😂😂چرا اینقد خشونت ب خرج میدی  دوست داشتنتو با ملایمت مهربونی ابراز کن خوو 

😂😂

همه ی مردا همینن زیر بار نمیرن یه روز بد یه روز خوب من که بعضی وقت از بیرون میاد انگار دعوا داره یکم از ش دور میشم تا آروم شد  بوسش میکنم آروم میشه چکار کنم هیچ وقت نمی فهمی تو سرشان چی میگذره 

😐😂😂😂😂چرا اینقد خشونت ب خرج میدی  دوست داشتنتو با ملایمت مهربونی ابراز کن خوو  😂😂

نمیشه آخه احساس می کنم نتونستم با قدرت هر چه تمام تر حس و درکش بکنم😂😂

سادیسم دارم فکر کنم😂😂

نمیشه آخه احساس می کنم نتونستم با قدرت هر چه تمام تر حس و درکش بکنم😂😂 سادیسم دارم فکر کنم😂😂

😂😂😂😂نه باور کن قشنگ متوجه میشع  طرف چقد دوسش داری 

نکن اینکارو 😂😂

تیرماهیا خیلی ام مهربون گوگولی هستن    

من خودم تیرماهی ام 😂😂

ولی تیر ماهیا کلا یکم مودی هستن اینو قبول دارم 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز